Şimdi Ara

acıl yardım yenı araba hgs cezası kımegıder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dun araç aldım araçta ogs hgs yoktu, otobanda hgs den de, ogs den de kacak gecıs yapmak zorunda kaldım, sımdı ıkı sorum olacak bunun cezası nedır bunu öğrenmek ıstıyorum ayrıca ogs yada hgs plakaya yuklenıyorus sanırım, ben aracı yenı aldığım ıcın plakayı degsıtırcem yanı gelecek muhtemel ceza eskı sahıbınemı gıder, ben sadece noter den satısı aldım arabanın yardımcı olurmusunuz

• Noter satisindan sonra yediyseniz size işler. Sisteme gec kayit vs sizden onceki kullanicinin adresine gidebilir. Ama şöyle bi olanaginiz var kacak gectikten sonra araciniza hgs veya ogs alirsaniz sistem bakiyenizden gecislerinizi duser ve ceza yememis olursunuz

Ekleme: noter satisinda aracin plakasini degismek istediginiz sorulur satisi uzerinize aldiktan sonra plakayi degismeniz icin tekrar baskasinin uzerine aracin satisini vermeniz gerekiyor. Nasil yapacaksiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7he mcRp -- 1 Ağustos 2013; 9:16:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noterden devrını aldım ama trafık tescilden aracın plakasını degıstrıcem ruhsatını cıkarcam aracın plakası eskı plaka durumunda suan da, ceza plakaya verılıyorsa trafıkte bu plakanın adresı eskıkullanıcı olmuş olmuyormu , ayrıca ben hgs alsam sonrasında plakayın degıstırsem bu seferde hgs mı yanmış oluyor
  • aracın plakasını degıstırılcek dedım evet noterde bununla ılgılı bırsey yazmışsınız ama anlamadım
  • Sistem degisti artik. Noterden satisi yaptiktan sonra ruhsat 10 gun icerisinde adresinize geliyor siz gitmiyorsunuz. Noter satisini yapmissiniz artik plaka degisemezsiniz eb azindan baskasina satisi verene kadar. Diyeljm ki plakayi degistiniz suan mevcut plakanin uzerine yapilacak olan ogs/hgs cikaracaginiz yeni plakaya tanimlatabiliyorsunuz. Yani ogs/hgs yanmamiş oluyor. Plakaya aktarma yapiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fantir

aracın plakasını degıstırılcek dedım evet noterde bununla ılgılı bırsey yazmışsınız ama anlamadım

Noterde satisi alirken memur size plaka degisecek mi dediginde evet mi dediniz? Eger oyleyse sikinti yok.

• mcrp arkadaşım soyledıklerınden bırsey anlamadım ınankı, ben noterde alım satımı yaptım, plakayı degıstırecegımı beyan ettım, sımdı plakayı degırtırmek ıstedıgım trafık tescıl daıreesıne gıdıp degıstırecegım yenı ruhsatımı ve plakamı alacağım degısen nedır onu anlamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ANKARA SIGORTAYI NASIL BILIRSINIZ
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.