Şimdi Ara

ACİL YARDIMA İHİYACIM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BENİM SORUM ŞU ELİMDEKİ ANAKART 533 ile 800 arası FSB AMA İNTERNET SİtESİNDE 1066 FSBLİK e6600 ı destekliyor. SİZCE ALINIRMI YANİ ALIRSAM SORuN ÇIKARIRMI biirde ELİMDE HD 3850 EKRAN KARTI VAR SİZCE BU İŞLEMCİYİ ALIRSAM HANNGİ EKRAN KARTINI ALMALIYIM
    http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-8i945gzme-rh/specs/ACİL YARDIMA İHİYACIM VARACİL YARDIMA İHİYACIM VAR

• kıymetli arkadaşım merhabalar,

Anakart max 800 Mhz desteklediği için 1066 mhz olan işlemci senin bilgisayarında 800 mhz ile çalışır. şimdiki işlemcin nedir bilemiyorum ama buna e6600 alırsan gereksiz yatırım yapmış olacağına emin olmalısın. Bunun yerine 9xx serisi pentium d alman daha akıllıca olacaktır.
    Ekran kartı olarak da oyun için gts 250 450 9800gt tarzı birşeyler alabilirsin güç kaynağının kaç watt olduğu da önemli bu noktada.

Yardım almak istediğin başka bir şey olursa beni arayabilirsin. Telefon numaram imzamda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz0695 -- 12 Nisan 2017; 19:27:9 >
  • oguz0695 kullanıcısına yanıt
    şimdiki İŞŞŞLEMCİM İNTEL PENTİUM D 805 BAYA KÖTÜ BU ARADA 300 watt lık psum var amam son zamanlarda sanki bozulcakmış gibi geliyor oyuzden yeni psu alacam siz kaç watt psu önerirsiniz acaba ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Yardımınıza ihtiyacım var
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.