Şimdi Ara

acil yardimm clio hangi kasa almaliyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle en sonunfa alacagim arabayi buldum clio ama butcem 13 15arasi ve clio 1 oluyo bunun hangi kasasini kac motor olani almaliyim veya kac yil olani onerirsiniz araci cok ovuyolar az yakar sanayiyi sevmez Üzmez diyolar uzun zaman binecegim bi arac olmali 7 yil kadar yukseltemem tsk ederim iyi aksamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Clio 1.2 yokuşta 50-70 km arası çıkar. Bahsi konu grandtour modeli ama görünüşü spor durur. Aile aracıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: rewenger

Oncelikle en sonunfa alacagim arabayi buldum clio ama butcem 13 15arasi ve clio 1 oluyo bunun hangi kasasini kac motor olani almaliyim veya kac yil olani onerirsiniz araci cok ovuyolar az yakar sanayiyi sevmez Üzmez diyolar uzun zaman binecegim bi arac olmali 7 yil kadar yukseltemem tsk ederim iyi aksamlar

bende clio3 var genel olarak memnunum,
    bütçeni biraz daha zorlarsan 2004 cliio2 bakımları zamnında yapılmış temiz bir araba bulursan seni üzmez.
  • Simdik soyle adamlar clio 1 1.4 17 18 arasi fiyat yazmis piyasa berbat bu yazdigim fiyata zor bulunuyo bi arkadasta 1.4 var yokusta cekisi guzel parca ucuz az yakiyo dedi keskin virasa yavas girmen gerek dedi bide kalkista agir biraz dedi aimdi internetten baktim 1.4 cok farkli kasalar var hangisini onerirsiniz bide nasil hi arac genel bilgim yok

• Viraja yavaş gir virajda sol arka tekeri kalkan clio gördüm yol tutmuyor pek

• Zaten 13-15e 97-98model 1.4 motor clio olur hocam.

• 15000 tl ye clio-2 makyajsız kasa ancak bulunur. 12000-14000 tl civarında da clio-1, 97-98 model klimalı rt modeli bulunabilir.
    Kullandığım araç clio-1 klimalı,1.4 motor, rt modelidir. Kuş serisinden kat ve kat daha kalitelidir. Motor parçaları hariç, bazı parçaları pahalı ve zor bulunabiliyor.
    Araç aldığınızda illaki bakımı, sigortası falan derken 1000-2000 tl gibi masraf ekstradan olabilir, buna göre hesap-kitap yapınız.

• Almiyacam abi arabasinin degerini isteyeni bulana kadar almayacak bu piyasayi boyle yapanin ........ bu nasil is ya 10 liralik araba 15 adam kus serirsi araclara ikiye bolunen araclara biraz once haberde gordum ikiye bolunmus oda 13 14 istiyolar piyasaya bak amk yeter be uc aydir bi araba bulamadim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.