merhaba arkadaşlar harici bir diski bölmek isterken Paragon Partition Manager programı ile hiç bir işlem yapmadan d sürücüsü yok oldu içindekiler silinmemesi lazım c ise eski halinde hiç bir artış olmadı arka planda d nin boyutu var programdan gözüküyor bunu nasıl geri getirebilirim içindekilerin silinmemesi gerekiyor. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
intkomandosuİ
kullanıcısına yanıt
Kardeş bi kere böyle saçman salak programlar kullanmaman Lazım ama ben sana çözümleri yazıyım
1- d nin silinmesini istiyorsan format at. 2- programı kaldırmayı dene. 3- d yi programla gizlemiş olabilirsin internetten program kullanımını öğren .
VERCEĞİM ÇÖZÜMLER BU KADAR İŞE YARARSA ÖZELDEN YAZ .
önce kaybolan partitionları geri getirmek için... Partition Table Doctor.... deneyin...
çözülmez ise... veri kurtarma için... Easeus Data Recovery Wizard... Active Data Recovery....
cevaplarınız için teşekkürler verileri kurtardım yalnız halen gözükmüyor harf atadım normal diskmiş gibi programda gözüküyor ama bilgisayarım kısmında gözükmüyor.
Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.
Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.
Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme