Şimdi Ara

ACİL YARDIMMMM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Başka bir konu daha açmıştım ancak pek fazla rabet görmedi ve zaten ben kararımı verdim. Yardım istediğim konu şu,karar verdiğim telefonlar huawei p7,lenovo vibe x2 ve gm discovery elit plus.
    Telefonu babam kullanacak ve telefondan zerre kadar anlamaz.Ben de iphone dışında telefon kullanmadım,android elime almadım.Araştırmalarım sonucu androidin karmaşık olduğu kanısına vardım.Ve huawei'nin emui arayüzü ios gibi kullanışlı ve kolaymış.Tüm bu sebepler yüzünden huawei alacağım gibi görünüyor.Ancak yine de beni aydınlatmanızı istiyorum.

1. ör,lenovo kitkat'la geliyormuş.Lolipop güncellemesi iphonedaki gibi ayarlar-güncellemeler bölümünde çıkıyor mu? Veya telefona gelen herhangi bir güncelleme ayarlardan otomatik yapılabiliyor mu? Açıkçası videolarda forumlarda felan millet telefonu bilgisayara bağlamış binlerce şey kurmuş,silmiş vs.Değil babam,ben dahi bu tarz şeyleri uğraşsak bile yapamayız,telefon heba olur.

2. Huawei'nin emui arayüzü hakaten o kadar kullanışlı mı? ve ona gelen güncellemeler de ayarlardan indirilebiliyor mu?

Telefonu 2-3 gün içinde alacağımız için yardımlarınızı hemen yapın :)

• xiaomi mi4 al gittigidiyo da 1050 lira

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayacam demekki demi... Bişey sormuşuz verdiğin cevaba bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil Yardım...
    18 yıl önce açıldı
    Acil Yardım!!
    12 yıl önce açıldı
    acil yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.