İyi akşamLAR öncelikle konuyla ilgili bilgisi olan birileri mutlaka vardır. telefonum iphone 7 plus ve kamera portre moduna geçmiyor. sıfırdan yazılım atmaya çalışıyorum ve bilgisayarım win7. itunes güncel olmasına rağmen bu işlem için son sürüm itunesi indirmem gerektiğini söylüyor. Son sürüm win 10 içindir diye tahmin ediyoeum. bunun için bir çözüm varmıdır? uyumluluk modunda denedim, itunesi silip en güncelini indirsemde aynı hatayı alıyorum. bilgisayarımı win 10 gibi göstermenin ya da itunesdeki bu hatayı çözemnin bir yolu varmıdır? sabahtan beri arıyorum kafayı yicem |
Acil yarım gerekli / iphone/itunes

-
-
İmkan varsa son sürüm Windows ve son sürüm itunes olan bir PC ile denemeniz ya da telefonu ayarlardan yedekleyip sıfırlama yapabilirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Windows 7 64 bit mi ?
Yazılım için kendim bir kaç ay önce notebook ta denediğim iTunes programı var Windows 7 64 bitte çalışıyor. Onu verebilirim istersen veya 3utools programını deneyin iTunes şart değil.
İpsw yazılım dosyasını elle indirmenizi öneriyorum güncel son sürümü ipsw sitesinde bulabilirsiniz
Portre moduna geçmemesi büyük ihtimalle donanım sorunu olduğu düşünüyorum ama dene bir şey kaybetmezsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 12 Mart 2022; 22:0:44 >
aynen windows 7 64 bit 3utoolsu denerim eğer olmazsa bana dediğn itunesi programının atarmısın ve telefona herhangi birşey olmaz değil mi biraz yabancıyım bu işlere de :D
-
O senin el becerine bağlı yapabilirsin. Verdiğim program ise Apple ın yaptığı paylaştığı iTunes programı ben bir şey yapmadım ekstra.
Zamanında kötü bi atom işlemcili notebook için uğraşıp doğru iTunes programını bulmuştum ve yedeğini almıştım buluta.
Ayrıca iTunes ile yapmak zorunda değilsin 3utools programı var.
Son olarak güncel son iOS yazılım dosyasını ipsw sitesinden indirin manuel elle diğer türlü eksik dosya vs olabiliyor program üzerinden indirildiğinde olası zaman kaybı yaşamayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 12 Mart 2022; 22:22:12 >
ipws i indirdim 3utools ile flash yapıyotum şuan çok teşekkürler eğer yapamazsam size tekrar danışırım eğer müsaitseniz şimdiden çok teşekkür ederim
-
Rica ederim
Mac cihaz bul uğraşma finder ile 5 dk sürmez
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
3utools ile denedim ama değişen olmadı sorun hala devam ediyor ben mi yalnış flashladım anlamadım biliyorum çok şey istiyorum ama bi anlatabilirmisin tam olara kansıl yapacağımı?
-
Kesin emin olmamakla birlikte donanım sorunu ihtimali çok yüksek.
Tekrar deneyebilirsiniz dfu moda alıp. Anlatırım sorun değil ama görmen daha iyi görerek yap bence . YouTube da videosu var tonla.
Ek bilgi detay vereyim dfu moda aldıktan sonda bilgisayar - aygıt yöneticisinde - Apple driver sürücüsü olur oradan kontrol edebilirsin emin olabilirsin dfu moda alıp almadığını driver sürücünü yükledikten sonra program ile yükle yazılımı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 12 Mart 2022; 22:58:43 >
Windows’u üst sürüme geçirmen gerekiyor 8,10, veya 11 ya da diğer bir yol olarak şöyle de yapabilirsin; telefonda çok fazla backup yoksa önemli yedekleri iCloud’a al sonra telefona hard reset at. Biraz uğraştırıyor bilgin olsun dikkatli yapmanı tavsiye ederim.
Win eski sürümde olmuyor maalesef. Israrla yeni sürün istiyor, PC nin win sürümünü yükseltin sonra telefonu sıfırdan kurun sorun çözülecektir.
Dostum kamerada zoom yaparken ikinci kameraya geçiyor mu acaba 2. kamerayı görmüyor olabilir mi donanımda. Belki bi ihtimal?
sanırım ikinci kamerayı görmüyor ne gibi bir çözüm yolu izleyebilirm bir bilgin varmı? çünkü portrede normal fotoğraf ayarından hiçbir fark yok portre modunu açınca zoom artardı şimdi aynı olduğu gibi kalıyor
-
Windows u neden üst sürüme geçirmeli ne için neden şart ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 12 Mart 2022; 23:45:28 >
Eski sürümde olmayan nedir ?
itunes win 7 sürümünde ios 15 i yükleyemiyor ne yazıkki onun içi söylemiş olabilir
-
ben denediğimde olmuyordu o yüzden sordum nasıl bir yöntem deneyebilirim diye win7 için en güncel itunesi kullansanız bile bu işlem için en yeni itunes sürümünü edinin diyordu apple sitesinden en son sürümü indirdiğimde bu sürüm yalnıza win10 ile uyumludur dedi. uyumlulukta açmayı denedim yinede olmadı ksıaca win7de olmuyor :(
Benzer içerikler
- kapalı iphone nasıl bulunur
- airpods buldum nasıl kullanırım
- ios"a taşı kalan süre 1 dakika
- yurtdışı macbook kayıt gerekli mı
- xiaomi kilit ekranı kamera kaldırma
- iphone 11 pro max
- iphone 15 lansman rengi
- silinen numaraları geri getirme
- kamerası en iyi telefonlar
- jailbreak nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X