Şimdi Ara

ACİL YAYINLARI GERÇEKLER LİNK EKLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
4
Favori
11.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acil yayınlarının logosu https://www.mathnasium.com/ sitesinden alınmış.https://i.hizliresim.com/anGWz7.jpg

Soruları yabancı kaynaklardan translate yapılarak boyanmış ve kitabın içeriğine eklenmiş
    Kayıp kütüphaneci hocamız libgende paylaştığı son gönderilerinde Acil yayınlarına ve aynı zamanda diğer yayınlara da sitem etmekte.
    ACİL YAYINLARI GERÇEKLER LİNK EKLENDİ
    Soru bankalarının pdfini arayan öğrencilere tehtitvari davranışlar sergileyen bu yayınların kendi kitaplarındaki içerikleri başka yerlerden alması hakkında ne düşünüyorsunuz?
    Peki siz hala acil yayınları kullanmaya ve önermeye devam edecek misiniz?
    Ancak asıl soru şudur böyle bir durumda ne yapılması gerekir ve biz öğrenciler nasıl davranmalıyız?

Kayıp Kütüphaneci Hocamızın Kanalı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzpai_ -- 3 Ağustos 2019; 18:48:46 >

• HIZIR KİTABI İLE TAVRIMIZI ORTAYA KOYABİLİRİZ

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Logo bile çalıntı vay anasını

• Up

• Up

• anasını satıyım kendi emekleri olan hiç bisey yok sorular çalıntı, adamlar logoyu bile çalmış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Logo çalıntı diye kitabı neden kullanmayalım onu anlamadım ? Dediklerinizde haklısınız fakat diğer kitaplarında bundan farkı yok hepsi birbirini tekrar eden klasik sorular çalıntı olsa bile en azından kaliteli,düşündüren soruları bize ulaştırmayı sağlıyor ve bunu yapabilen kaynak sayısı gerçekten çok az.

Yanlış anlaşılmasın Acil'in destekçisi falan değilim,başka alternatifim olsa tabikide almazdım ama her sene sadece kapağını yenileyip şuanki sınav sisteminden haberi bile olmayan kaynakları almaktan iyidir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ups
  • kitabı kullanın hocam kimse kullanmayın demiyor mesela bende kullanıyorum o olayın patlak vermesi biraz daha farklı konulardan bence acil şuan piyasadaki en iyi matematik kaynaklarından.
  • bloklanma sayısına nerden bakılıyor ki link atsana
  • bu 11 kişi nerde

yok ya ben sayfayı inceliyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 3 Ağustos 2019; 17:20:51 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.