HARD DİSK: Western Digital 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
eksisi yok fazlasi var
580 yeri 560ti al msi hawk al bence ramleri cl6 yerine cl7 al anakarti msi P67A-GD65 al derim
butce dostu sana yetecek bir sistem olur gtx 580 1200tl yaziktir :D
ssd almamissin o yuzden z68 almaya gerek yok
Kasanın içerisindeki Gx psunun sesli olduğuna dair yorumlar okumuştum, bütçeniz ne kadar yazmamışsınız ama bütçeniz elveriyorsa ayrı psu alabilirsiniz. Ayrıca max. bütçenizi yazmanız öneriler için daha iyi olur.
Sistem gayet güzel toplanmış yani parçalar birbiri ile uyumlu eksiği ve herhangi bir sıkıntısı yok yani bunu bozmadan direk alabilirsiniz.
Hayırlı olsun.
Anakart kişinin kendi isteğine kalmış birşey 2133 olmasıda ayrı bir katkı çünkü ileride işlemci değişimi ile Ram değiminde hiç sorun yaşanmaz.
Hepinize Teşekkürler... Anakartı zaten @Se_co arkadaşın dediği gibi ileriye dönük olsun diye o modeli yazdım.. Sadece ekran kartından emin değilim.Model olarak GTX 580 istiyorum
fakat Msi doğru seçim mi acaba? Msi yazmamın sebebi anakartla uyumlu olsun diye. Yoksa yanlışmı yaptım sizce hangi markayı yazmalıyım???
Bu arada arkadaşlarımdan biri bana gtx 580'e 1200 tl vericeğine ATİ HD6950 GDDR5 2GB ' TAN 2 tane alıp crossfire yapmamı önerdi. Fiyat olarak aynı oluyor.
Sizce hangisi daha mantıklı Gtx 580 mi yoksa crossfire Ati hd 6950 2 gb(Total 4gb.) mı?
HARD DİSK: Western Digital 3.5" 1TB Caviar Black Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
işlemci güzel, anakartı gigabyte z68 ud4 b3 alırsanız iyi, ekran kartında oc konusunda asus ve msi en iyilerdir, uyumsuzluk gibi gereksiz şeyler uydurmayın, bunlar marka cinsliğidir ki bu biraz bendede var ama baya zararı olur insana :D ram ler kötü, oyun için cl9 ramler yeterlidir, cl6 çizim işlerinde lazım oluyor, kasa güzel ama psu konusunda şikayet çok fazla, o yüzden kasayı psu suz alığ seasonic 750 w modeline bakmanız taraftarıyım ya da xilence 750w lara bakmanız taraftarıyım, hdd hakkında gene çok şikayet var, çok acayip sesler çıkartıyormuş ve bu cidden kullanıcıları çok rahatsız ediyormuş, o yüzden ssd li sistem kurmayacaksanız sata II kullanmanızdır, onun için 2 adet samsung 500 gb alıp raid 0 yaparsanız zaten şu an seçtiğiniz hdd den daha fazla performans alacaksınız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme