Şimdi Ara

acil yorumlayabilirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sistem de anakartdan kıstım ramler falan sıkıntı yaparmı sorun yaşar mıyımacil yorumlayabilirmisiniz

• b450m s2h ile arkadaşım r5 3600 kullanıyor. Bütün çekirdekler sabit 4.2ghz de oc li kullanıyor.
    Cinebench r20 testi yapıyoruz multicore da aldığı puan: 3612
    Ben imzamdaki sistemde hiçbir OC ve voltaj ayarlaması olmamasına rağmen aynı testte aldığım puan: 3593
    Benim işlemciyi 4.2ye sabitlesem muhtemelen alacağım puan 3900 falan.. Sebep? Anakart. .Çünkü ramlerlimiz bile aynı. Sadece anakartlar farklı.
    Eğer 3700x ile b450 ucuz anakart alacaksanız şu videoyu izleyin ve ASUS B450M-K alın.
    Donanım Arşiviyoutube
    Ucuz B450 Anakart İle Ryzen 7 3700X Kullanmak - Asus B450 Kart İle Şaşırtan Canlı Test
    https://www.youtube.com/watch?v=Jaz3Cma-Mu8

• quote:

Orijinalden alıntı: münşi

b450m s2h ile arkadaşım r5 3600 kullanıyor. Bütün çekirdekler sabit 4.2ghz de oc li kullanıyor.
    Cinebench r20 testi yapıyoruz multicore da aldığı puan: 3612
    Ben imzamdaki sistemde hiçbir OC ve voltaj ayarlaması olmamasına rağmen aynı testte aldığım puan: 3593
    Benim işlemciyi 4.2ye sabitlesem muhtemelen alacağım puan 3900 falan.. Sebep? Anakart. .Çünkü ramlerlimiz bile aynı. Sadece anakartlar farklı.
    Eğer 3700x ile b450 ucuz anakart alacaksanız şu videoyu izleyin ve ASUS B450M-K alın.https://www.youtube.com/watch?v=Jaz3Cma-Mu8
    A320m de x570 anakartta fazla skor veriyor. N'apacağız şimdi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• forvet09 kullanıcısına yanıt
    Anakart işlemci ram model nedir? Detay verir misin?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • münşi kullanıcısına yanıt
    aldım sistemi yorumun için teşekkürler sıkıntı yaşarsam ilerde yükseltme yoluna giderim.
  • ccplayerxx C kullanıcısına yanıt
    Ilk attigin sekilde mi aldin?

evet, herhangi bir sorun çıkacağını düşünmüyorum çıkarsa parça değişimine gidebilirim. Sıkıntı çıkar mı sence?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye lütfen (acil)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnşallah sıkıntı çıkmaz. O anakrtla Cinebench r20 test sonucunu merak ediyorum. r5 3600 ile biraz kayıp vardı ama 3700x ile bakalım ne yapacak. OC işinden anlar mısın?
  • Toplamda ne kadar tuttu?
    çok yararlı anakartlar ile işlemcilerin uyumundan bahsediyor,oc konusuna gelcek olursak zzzaten bu sistem 4 sene götürür beni oc olmadan. Eğer 4 sene sonunda oc yapacak olursam zzaten anakartı x serisi ile değiştiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccplayerxx -- 9 Nisan 2020; 19:52:10 >

• 11.650

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccplayerxx -- 9 Nisan 2020; 20:22:3 >
    Ben 3700x alsaydım anakart seçeneklerim;
    1. ASUS ROG STRIX B450-F Gaming
    2. ASUS TUF B450 Pro Gaming
    3. MSI B450 TOMAHAWK MAX alırdım. Evet X570 almazdım ama B450nin de üst anakartlarından alırdım.
    Gigabyte b450m s2h ile 3600 kullananı görmüştüma ama 3700x kullanaı da gördük. Yakında 3950x de takarlar bu anakarta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi münşi -- 9 Nisan 2020; 20:25:57 >
    attığım linki inceleyin çok faydalı b450m s2h da 3700x stok soğutucu ile rahat kullanabilirken, 3600 ve 3600x stok soğutucuyla oc li rahat kullanılabilmiştir.
    Ya kullanır da. Ne kadar sağlıklı ve verimli olur? Sıcaklıklar ne durumda olacak vs vs
    Sen sistemi bi kur görelim bakalım.

• Anakartı Asus b450 tuf pro yapıp sistemi sipariş verebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.