Bildirim
Açılabilir cam tavan ( sunroof değil)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Komple acilanlar cabrio sinifina giriyor, Fiat 500C, Citroen DS3 Cabri gibi. Ancak 2 camli sunrooflar var, Mini Cooper, Fiat Stilo, Renault Scenic gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman sunroof , açılamayan cam tavandan daha iyi. En azından bi esinti olur içerde.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: smbdy
O zaman sunroof , açılamayan cam tavandan daha iyi. En azından bi esinti olur içerde.
punto alın hem cam tavan hem sunroof var keza 207lerinde öyle -
quote:
Orijinalden alıntı: sound_of_silence!
quote:
punto alın hem cam tavan hem sunroof var keza 207lerinde öyle
207 GT lerdeki cam tavan açılmıyor. -
Renault Twingo
Variantta panoromik sunroof var iki parçalı. Öndeki parça normal sunroof gibi tamamen açılıyor, yukarıya kalkıyor. Ama arkadaki parça açılmıyor.
Fiat Bravo'yada bakabilirsiniz... Cam tavan var ön taraf tamamen açılıyor ama arka taraf açılmıyor...
Cam tavalı bravo kullanıcısı olarak kafanıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz. -
i30,ceed.Bunlarda da yine iki parcali,on taraf aciliyor arka sabit. -
Astra h kasalar da cam tavan 2 bölmeli ön taraf açılıyor sadece
-
Stilo demeye geldim, gidiyorum. -
Bence açılabilir cam tavan eşittir soru işareti derim.İleride bir sıkıntı çıksa tüm tavan değişicek öyle düşünün.
O değilde şimdi aklıma geldi 2.elde takla atmış cam tavan arabaları nasıl ayırt ediyoruz direklerde boya yoksa bunun yolunu bulmuş forumda abiler var mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: __éSér__
quote:
Orijinalden alıntı: sound_of_silence!
quote:
punto alın hem cam tavan hem sunroof var keza 207lerinde öyle
207 GT lerdeki cam tavan açılmıyor.
206 yerine 207 yazmışım düzeltiyorum -
-
Smart Forfour bende vardı çok güzel araçtır açılmıyor ama kabin ferah
quote:
Orijinalden alıntı: Kutu149
Bence açılabilir cam tavan eşittir soru işareti derim.İleride bir sıkıntı çıksa tüm tavan değişicek öyle düşünün.
O değilde şimdi aklıma geldi 2.elde takla atmış cam tavan arabaları nasıl ayırt ediyoruz direklerde boya yoksa bunun yolunu bulmuş forumda abiler var mı?
Nasıl bir hayal gücün var kardeş? -
Hocam gerçekten takla atmış cam tavanlı arabayı nasıl anlayacağız hayır ben ondan değil tavanı boyalı araba alınmaz diye forumda bağıran abiler için sordum.
Sonuçta cam tavanlı araçlar spor ve hızlı araçlara çok yakıştığı için tercih ediliyor onlarında takla atma riski yüksek yani -
quote:
Orijinalden alıntı: Kutu149
Hocam gerçekten takla atmış cam tavanlı arabayı nasıl anlayacağız hayır ben ondan değil tavanı boyalı araba alınmaz diye forumda bağıran abiler için sordum.
Sonuçta cam tavanlı araçlar spor ve hızlı araçlara çok yakıştığı için tercih ediliyor onlarında takla atma riski yüksek yani
Kardeş taklalı arabada ne direk kalır ne tavan.. Yan yatmış arabada yine direkler hasarlanır. Altından tutup vinçle arabayı direk cam tavanın üzerine koysan yine direkler hasarlanır yani her türlü anlaşılır. -
Hocam cam tavanlı arabaların çoğunun tamamının üstü düz değildir çünkü su tutmasın isterler bu nedenle ovaldir yani siz alçak bir duvardan arabayla düşseniz ve araç ya çok oval ya da koruma barı varsa direklere zarar vermeden kurtarabilirsiniz.
Tabi diyiceksiniz yine hayalgücünüz çok geniş ama bir ihtimali var.
Ama cam tavan her zaman mantıklı aracın tavanına saksı düştü ama değer kaybetti derdi yok verirsin kaskoya yaptırılır o zamanda hasar kaydı olur.
Benzer içerikler
- vekaletle araç satışı
- myway multimedya yorumları
- peugeot 508 yakıt tüketimi
- nissan micra yorumlar
- porya bilyası değişimi fiyatı 2024
- byd u8
- togg ortakları ayrıldı
- byd yeni modelleri
- yeni ev6
- renault clio 2022 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X