Şimdi Ara

Acilen ötv indirimi gelmeli...! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
6.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asıl acilen zam gelmeli İstanbul iyice bitmiş. Her sene trafikte geçen süre artıyor. 5 km yolu 1 saatte gidemiyorsun artık. Yok mu bir babayiğit mazotu vergileri arttıracak, ihtiyaç dışı araba kullananları tek başına araba kullananları vazgeçirecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: castinyo

Bayilerde araç kalmamış. Kusura bakmayın kimse ağlamasın. Bizdeki araba sevdası oldukça..
    Elindeki aracın üstüne 20 30 daha koyup 0 ını alıyor millet.
    O sattıgı aracıda 10 15 de koyup eski aracını satan alıyor.
    2. El bu kadar hareketli olduğu sürece 0 araçlar bayide kalmaz.
    Net 2.el araçlarla 0 araçlar arasındaki makas açılmalı.

• paran yoksa arabaya bınme der forumdakıler
  • Ekimde 138 e aldığım 2. El araç şu anda min 150 oda boyalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ötv indirimi mi? :D

yıl başında hurda indirimi de bitiyor. geçmiş olsun.
  • oguz298 kullanıcısına yanıt
    şimdi hurda indirimi ve düşük faiz olduğundan satışlar arttı, yılbaşında ikisi de bitince yine satışlar durur, piyasayı canlandırmak için bu sefer ötv indirimi veya başka kampanyalar olur diye düşünüyorum.
  • Ötv indirimi saçmalık tamamen kalkması gerek Ötv başlı başına saçmalık zaten 2002 yılından sonra başımıza bela olmuştur.
  • şöyle güzel bi a4 2016 model alayım dedim
    az düzgünü 260 bin tl den başlıyor. kafayı yemişler.
  • castinyo kullanıcısına yanıt
    Evet bayilerde araba yok nedeni herkes araba aldığından değil krizle birlikte satışları düşen ve bunun sonucunda daralan iç pazarın kendine daha güvenli olarak gördüğü dış pazarlara yoğunlaşması.
    Yani fabrikalar araç üretiyor ama ülkedeki belirsizlikten dolayı riske girmeyip garanti pazarlara ihracat yapıyorlar. Bundan dolayı bayide araba yok.

• Hükümete yakın bir iki kişi üretilecek “yerli ve milli” arabanın bayiliğini üstlenirse fiyatlar çok güzel düşer.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben ÖTV artışı olacağını düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: fbm333

Evet bayilerde araba yok nedeni herkes araba aldığından değil krizle birlikte satışları düşen ve bunun sonucunda daralan iç pazarın kendine daha güvenli olarak gördüğü dış pazarlara yoğunlaşması.
    Yani fabrikalar araç üretiyor ama ülkedeki belirsizlikten dolayı riske girmeyip garanti pazarlara ihracat yapıyorlar. Bundan dolayı bayide araba yok.
    Çok doğru ve ayrıca bayiler 2018 yılında araçları yığdılar fakat dolar yükselince piyasa tepe taklak geldi ve araçlar ellerinde kalınca bu sene satis hedeflerini dusuk tuttular ve daha az araç getirdiler. Şimdide ellerinde araç kalmadı , olan aracada fahis fiyat cekiyorlar.

• Piyasa saçma sapan fiyatlarla doldu :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

şimdi hurda indirimi ve düşük faiz olduğundan satışlar arttı, yılbaşında ikisi de bitince yine satışlar durur, piyasayı canlandırmak için bu sefer ötv indirimi veya başka kampanyalar olur diye düşünüyorum.
    Faizler daha da düşecek. Araba fiyatı falan hikaye. Kredi faizi düşük olduğu müddetçe bizim millet araba alır.
  • SirrealsQ kullanıcısına yanıt
    250’ye 2017 veririm.

2016 dediğiniz araç ancak 180-200 bandına satılır. 2017’ler 240 civarına gidiyor.

16 ay önce doların 7 olmadan 1 gün önce dolar bozdurup 170 bine almıştım aracımı. 1 ay binmek gelmemişti içimden.

• Araçlardaki saçma ve fahiş vergi sistemi varken ÖTV indirimi gelse nolur? Dolar yükseliyor, bu yüzden araçların fiyatı artıyor, bu yüzden de vergisi artıyor. Verilen paraya yazık. Amaç vergi almak değil ki, vatandaşı soymak. Zaten kazığın kralını geçiyorlar, indirim yapsa da bişey değişmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Elindeki aracın üstüne 20 30 daha koyup 0 ını alıyor millet.
    O sattıgı aracıda 10 15 de koyup eski aracını satan alıyor.
    2. El bu kadar hareketli olduğu sürece 0 araçlar bayide kalmaz.
    Net 2.el araçlarla 0 araçlar arasındaki makas açılmalı.

Alıntıları Göster
    Ben yeni yıldaikinci elde vergi bekliyorum, hem de hatrı sayılır bir vergi.
    Tahmin ettiğim bu vergiyi de VW fabrika kurmak için şart koştu, insanları sıfıra yönlendirmek için.
    Zaten kararlarını Şubat ayına ertelemişler.
    Benim tahminim, beklentim.

• Bizimkisi sevmekten ziyade delicesine aşk.
  • anticor kullanıcısına yanıt
    Aynen tümden yoldan çıkmış (istisnalar kaideyi bozmaz)insanların olduğu ülkeyi kim yola getirebilirki.
  • bindirim geliyor, indirim sanmam... malum ekonomi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.