|
Bildirim
|
Bu hükümet vatandaşının yanında değil, kendi yandaşlarının, eş dost akrabalarının iş adamlarının yanındadır. 17 yıldır bunu göremediyseniz ne diyeyim? Cengiz inşaatın trilyonluk vergi borçlarının silinmesi, simit sarayının Ziraat Bankası tarafından satın alınması vs yüzlerce örnek var. Saatlerin geri alınmaması bile elektrik dağıtım firmalarının kar etmesi için. Bu hükümetten vatandaşın yararına hiç bir şey beklemiyorum ben. ÖTV inerse de otomotiv firmaları ağladığı için iner.
|
Millet ödeyeceği toplam paraya değil, aylık taksite bakıyor. İstediği araba için 2 senelik maaşını bankaya ipotek edip aç gezmeye hazır hepsi yeter ki sıfır faiz olsun. Bu kafa kolay kolay değişmeyeceği için muhtemelen 2020 başlarında ÖTV daha da artacak.
|
Evet bayilerde araba yok nedeni herkes araba aldığından değil krizle birlikte satışları düşen ve bunun sonucunda daralan iç pazarın kendine daha güvenli olarak gördüğü dış pazarlara yoğunlaşması.
Yani fabrikalar araç üretiyor ama ülkedeki belirsizlikten dolayı riske girmeyip garanti pazarlara ihracat yapıyorlar. Bundan dolayı bayide araba yok. |
ÖTV indirimi var diye zam yapar bu millet.
Geçenlerde bir tanıdığım ev bakıyordu. Yazın olan bir olay. Evin fiyatı sahibinden sitesinde 170 bin TL. Adamla konuşmaya gittik. Ooo efendim o fiyat faizler yüksek olduğu zamandı dedi. Fiyat şimdi 180 bin tl dedi 178 bine bırakırım size. Ev kredisi faizleri düştüğü için fiyatları artırmış. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 18 Aralık 2019; 11:34:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgutozkan -- 18 Aralık 2019; 11:38:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|