Şimdi Ara

Acilen Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben forumda yeniyim oncelikle belirteyim. Ben gecenlerde bir geziye ciktim arkadasimin birinde yari profesyonel bir makina vardi alip bi baktim bir iki fotograf ve bir video cektim gercekten cok hosuma gitti bende babamdan boyle bir makina istedm bugun gidip vatan computer malatya subesinden alicaz. Ben bazi makinalara baktim ama terimsel olarak cok bilgili degilim o yuzden baslangic seviyesi ve ilerisi icin iyi bir makina tavsiyeniz varsa acilen burdan yazin Bu arada arkadasin makinasi Canon eos 1100d idi sanirim.

Özet: Yeni basliyorum 1500 tl butcem var alabilecegim en iyi aleti almak niyetindeyim acil olarak tavsiyeleri bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• canon 1100D yarı pro. bir makine değildir (aslında yarı pro kavramı çok saçmada neyse şimdi ) 1100D giriş seviyesi halis muhlis prof DSLR makinedir o bütçeye göre daha üst model 550D bulabilirsin yada benim gibi 1600 TL verip 1100D de alabilirsin tamamen araştırmana ve kazıklanma oranına bağlı
  • 550D D3100 Arasından seçim yapın.
    Birazcık araştırırsanız bunun gibi bin konu göreceksiniz
  • @vahocan d3100 nikon mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Nikon
  • Evet Nikon istanbuldan alma gibi bir lüksünüz varsa 1500 TL'ye 550D Bulabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: omrfrkaltn

Merhaba arkadaslar ben forumda yeniyim oncelikle belirteyim. Ben gecenlerde bir geziye ciktim arkadasimin birinde yari profesyonel bir makina vardi alip bi baktim bir iki fotograf ve bir video cektim gercekten cok hosuma gitti bende babamdan boyle bir makina istedm bugun gidip vatan computer malatya subesinden alicaz. Ben bazi makinalara baktim ama terimsel olarak cok bilgili degilim o yuzden baslangic seviyesi ve ilerisi icin iyi bir makina tavsiyeniz varsa acilen burdan yazin Bu arada arkadasin makinasi Canon eos 1100d idi sanirim.

Özet: Yeni basliyorum 1500 tl butcem var alabilecegim en iyi aleti almak niyetindeyim acil olarak tavsiyeleri bekliyorum.

Eğer ileriye dönük düşünüyorsanız illk önce tüm yatırımlarınızı CANON veya NİKON arasından hangisine yapmak istediğinize karar vermelisiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye
    4 ay önce açıldı
    Tavsiye lütfen (acil)
    11 yıl önce açıldı
    TAVSİYE İSTİYORUM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.