Şimdi Ara

[SATILDI] Açılı Gpu Holder + ARGB Gpu Holder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Açılı Gpu Holder + ARGB Gpu Holder

Merhaba,ürünü aliexpressden almıştım ve 1 kere bile takılıp kullanmadığım ürünü satışa çıkarıyorum,akvaryum kasaya sahip olduğum için bu tip alttan destek alamayan ürünleri kullanamadım,ondan dolayı kenarda duran bir ürüne dönüştü benim için,herhangi çizik veya sorunu yoktur Sadece standır pci kablosu alıp kullanılacak üründür. Fiyat 1000TLdir kargo dahildir.

Aliexpress Satış linki:https://tr.aliexpress.com/item/33045817772.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.49.1d2f3d12P9COXC&gatewayAdapt=glo2tur

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bu ürünü 20/02/2023de amazon üzerinden satın aldım aynı şekil buda uyumsuz çıktı benim warcry kasama onun için satılıktır,normalde geri yollayacaktım ama yurtdışından geldiği için iade olmuyor dedi amazon öyle elimde kalmış oldu,herhangi bir problemi yoktur pci kablosu ile 1 kere denemelik görüntü aldım 1-1.5 saat civarı oyun oynadım herhangi bir problem olmadı. Fiyat 700 TLdir kargo dahildir.

Amazon Satış Linki:https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08R9RP4T4/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s01?ie=UTF8&psc=1

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• takip

• Mevcutsa PM

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.