Bildirim
Açılış Ekranında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
mümkünse bir ekran görüntüsü alıp buraya yollar mısın?bu uyarıyı tam olarak ne yaptığında veriyor?ayrıntı lazım biraz.
işletim sistemin nedir?vsvs.
Ayrıca msconfigden açılışta çalışan programların olduğu başlangıç sekmesinin de bir resmini koyarsan daha güzel olur. -
Anladığım kadarıyla korkulcak birşey yok. Güvenlik informasyonun geçerli yada modifiye edilmiş, program sonlandırılacak yazıyor. -
komsu cocugunun da ayni acilis ekranin da alert!crovetly................diye biseyler yaziyoo bi bilen warsa soylesin -
lan windowsun sahte daha ne olsun format at güncellemelri kapat adam akıllı konuş ayrıca -
özür dilerim iki pencere açılmış yazarken sayfa dondu bende olmadı herhalde diye birkere daha yazmıştım.resmi koydum.
sistem WindowsXP pro sp2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELO185 -- 2 Mart 2008; 19:34:12 > -
quote:
Orjinalden alıntı: mesuthaksoy
mümkünse bir ekran görüntüsü alıp buraya yollar mısın?bu uyarıyı tam olarak ne yaptığında veriyor?ayrıntı lazım biraz.
Ayrıca msconfigden açılışta çalışan programların olduğu başlangıç sekmesinin de bir resmini koyarsan daha güzel olur.
-
quote:
Orjinalden alıntı: d3lta
lan windowsun sahte daha ne olsun format at güncellemelri kapat adam akıllı konuş ayrıca
lütfen biraz daha seviyeli olurmusun?
cd orjinal ve bu 7 ci format atışım.daha önceleri olmamıştı.
-
görüntüyü nasıl elde edeceğim? tarif edermisin ?quote:
quote:
Ayrıca msconfigden açılışta çalışan programların olduğu başlangıç sekmesinin de bir resmini koyarsan daha güzel olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELO185 -- 2 Mart 2008; 13:19:57 > -
BAŞLAT-ÇALIŞTIR a msconfig yaz ve enterla.Açılan pencereden başlangıç sekmesine tıkla ve o listeyi bütün herşey görünecek şekilde tutarak genişlet.Sonra o pencere açıkkan print screen ile görüntüyü al.masaüstü görüntüsünü nasıl aldı isen onu da aynen yapacaksın -
resimleri yükleyemiyorum dosya çok büyük ikazı veriyor.ve ayrıca pencere küçük çıkıyor kenarından çekip görüntüyü de büyütemiyorum.ilgine de ayrıca teşekkür ederim. -
O zaman sana şu an için söyleyebileceğim başlangıçtaki programların ticklerini kaldırarak dene.mesela 3er 3er ticklerini kaldır baştan başlat,eğer uyarı çıkmazsa o 3 programdan birisidir.sonra o 3 programı denersin.bana bir program ile ilgili gibi geliyor açıkcası -
kardeş yazıcınla ilgili bi sorun bence kaldırıp tekrar açarmısın. -
yazıcıyı genelde kullanacağım zaman açıyorum devamlı kapalı durumda.programını mı sileyim onu mu demek istedin? -
quote:
Orjinalden alıntı: mutluus
kardeş yazıcınla ilgili bi sorun bence kaldırıp tekrar açarmısın.
Yazıcım samsung ML1610 lazer yazıcı başlangıçtaki açılıştan kaldırdım ve sorun düzeldi.
Teşekkür ederim. -
quote:
Orjinalden alıntı: ELO185
quote:
Orjinalden alıntı: mutluus
kardeş yazıcınla ilgili bi sorun bence kaldırıp tekrar açarmısın.
Yazıcım samsung ML1610 lazer yazıcı başlangıçtaki açılıştan kaldırdım ve sorun düzeldi.
Teşekkür ederim.
Ama bende başlangıçtaki programları kaldırarak dene demiştim di mi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X