bilgisayarimda 2 gun onceye kadar Norton Internet Security vardi. Fakat bayadir biilgisayarim geç açılıyor. daha dorusu hersey açılıyor nis dahil fakat ati catalyst control center çok geç açılıyor pc açıldıktan hemen hemen 5-6 dk sora kadar. Ve o açılıncaya kadar pc sürekli işlem yapıyor gözüküyor. ram işaretim sürekli yanıp sönüyor bi işlem yapıyor gibi. ve sirf bu yuzden samsung recovery manager la format attim dun gece fakat hala geç geliyor ati simgesi ve hala yavaş bu yüzden pc açılışı. lütfen yardim ederseniz sevinicem. format bile işe yaramiyor. bilgisayarim da sanki "server.exe" virusu varmis gibi suan sürekli işlem yapılıyor. (fakat yok tabi biliyorum.) kullandigim terimler yanlis olabilir simdiden ozur dilerim.
Malwarebytes Anti-Malware bu programla tarama yaptırmanızı tavsiye ediyorum .
bu antivirus uyumlu bi program mi hocam?
hocam programi denedim full tarama yaptim bir sey bulamadi zaten format atmistim.baska bir sey.
yeni program falan yüklediniz mi bilgisayara?????????
hyr dedigim gibi son formattan sonra başka hiçbirşey yapmadim. zaten değisir umuduyla format attım ama o bile etkilemedi işin garibi. bilgisayarda sürekli bi yavaşlık yok zaten açılırken yaşadığım sorun bu. çok geç açılıyor tamamen boşta oluncaya kadar.
oda afedersiniz ama cok normal bir durum. hdd kac rpm ve kac mb bellege sahip? laptopdan masaustu performans istiyorsaniz 7200 rpm diskler var 16mb cache li. tavsiye ederim. Ayrica islemciniz nedir ramleriniz ne kadarlik. bunlarin hepsi sizin acilis hizina etki eder. daha hizli acilsin diyorsaniz 1gb lik micro sd kart alin mumkunse class 6-8-10 gibi yazma okuma hizi yuksek olanlardan. laptopun sd kart yuvasina takin sonrada ready boost teknolojisini aktif edin sd bellek icin ama hic cikarmadan kullanin. yani amaci sadece ready boost bellegi olsun. acilislariniz ve program acilislarinin fark ettigini goreceksiniz.
oda afedersiniz ama cok normal bir durum. hdd kac rpm ve kac mb bellege sahip? laptopdan masaustu performans istiyorsaniz 7200 rpm diskler var 16mb cache li. tavsiye ederim. Ayrica islemciniz nedir ramleriniz ne kadarlik. bunlarin hepsi sizin acilis hizina etki eder. daha hizli acilsin diyorsaniz 1gb lik micro sd kart alin mumkunse class 6-8-10 gibi yazma okuma hizi yuksek olanlardan. laptopun sd kart yuvasina takin sonrada ready boost teknolojisini aktif edin sd bellek icin ama hic cikarmadan kullanin. yani amaci sadece ready boost bellegi olsun. acilislariniz ve program acilislarinin fark ettigini goreceksiniz.
bilgisayarim 4 gb ram. 4 çekirdek 64 bit 2.53 ghz i5 windows 7 bunlar sayabilcegim ozellikleri. fakat onceden bu bahsettigim sorun yoktu mesela. birden bole yavasliklar olmaya basladi. zaten dedigim gibi açılışta gelmesi gereken tüm programlar geliyor fakat ati catalyst control center simgesi gelmio ve o gelene kdar pc sürekli islem yapiyor gozukuyor. onun gelmesi de rahat 5 dk yı buluo . sorunun onda oldugunu dusunerek format atmadan once ati nin sitesnden update yapmistim. programın arayüzü degisti fakat açılış süresi hala ayniydi. sora format atip düzelmesini bekledim ama sonuçta değişen birsey yok. ayricada belirtigim ; pc de 1 tane bile oyun yoktur sadece internet için kullanimlidir. " bir suphem var oda windows update hangi bilgisayarimda yaptiysam o updateler performansi hep dusurmustur. ondan olabilir mi die sorarım . tabiki pek bilgim yok bu konuda."
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme