Şimdi Ara

Açılışta BİOS menüsünü açamıyorum Acil Yardımm...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler başlıktada belirttiğim gibi PC açılırken Bios menüsünü açmaya çalışıyorum hangi tuşa bastıysam açılmadı... Benim bildiklerim dışında tuşlar kullanılıyomu yada elimde Acer TravelMate 5740 leptop var varmı bios açma tuşunu bilen ???

Del - Ctry+Esc - Ctrl+Alt+Esc - işe yaramıyor.

F2 saatin fln da ayarlandıgı yeri F12 de boot menüsünü açıyor.

• Laptop'un garantisi bozulduysa BİOS pilini çıkarıp-takmanı öneririm.Belki işe yarar.

İyi FORUMLAR....
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonyalikerem

Laptop'un garantisi bozulduysa BİOS pilini çıkarıp-takmanı öneririm.Belki işe yarar.

İyi FORUMLAR....

Garantisi bitmiştir artık neredeyse 2 yılı doldu da BİOS pili nerede ki nasıl bişe?
  • Arkadaşlar yokmu bios'a girmeyi bilen yardım lütfennnnnn
  • arka kapagı aç saat pili gibi bişe görürsün zaten dairesel olan tek metal şey =)) kenarında tırnak vardır ordan çıkar ama bu işlemi yaparken batarya ve şarj cihazı takılı olmasın laptopa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonyalikerem

arka kapagı aç saat pili gibi bişe görürsün zaten dairesel olan tek metal şey =)) kenarında tırnak vardır ordan çıkar ama bu işlemi yaparken batarya ve şarj cihazı takılı olmasın laptopa...

onu yapmaya çalıştım ama elime yüzüme bulaştırıyodum nerdeyse o dairesel metalide gördüm ama tırnak falan yoktu ya tornavidayla zorladım resmen elimde kalır çıkarılcak gibi deil çünki
  • Fotosunu çeksene çıkarmaya çalıştığın pilin =)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tonyalikerem kullanıcısına yanıt
    Anlaşılan sen hic leptop pili görmemissin tırnak mırnak yok anakarta sabit olan bir soket vardır pilde sokete baglıdır. cıkarmasıda asıl cıkart olayı değildir dikkatsiz asılıırsa soketle beraber gelir. Asıl konuya gelirsek buyur kardesimhttp://www.f r m t r.com/windows-vista/2957455-biosa-giris-tuslari-butun-pc-markalari.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maçanga -- 23 Temmuz 2013; 15:46:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maçanga

Anlaşılan sen hic leptop pili görmemissin tırnak mırnak yok anakarta sabit olan bir soket vardır pilde sokete baglıdır. cıkarmasıda asıl cıkart olayı değildir dikkatsiz asılıırsa soketle beraber gelir. Asıl konuya gelirsek buyur kardesimhttp://www.f r m t r.com/windows-vista/2957455-biosa-giris-tuslari-butun-pc-markalari.html

bugün burayı görmüştüm kardeşim zaten o kombinasyonu biliyorumda ama işe yaramıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Maçanga

kardeşim acer'inkini bilmiyorum ama bende dell 1558 var ve benimki masaüstü bilgisayarında olduğu gibi tırnaklı...
  • Güncel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.