Şimdi Ara

Açılışta D: Tutarlilik (chkdsk) Kontrolü çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • XP PRO AÇILIYOR .DOSYALARI YÜKLERKEN D SÜRÜCÜSÜNDE DOSYA SİSTEMİ DENETLENECEK DİYOR CHKDSK DİSKLERDE TUTARLILIK GÖZDEN GEÇİRİLECEK DİYOR GEÇİRTİYORUM .HER AÇILIŞTA YAPIYOR .FORMAT ÇEKTİM C YE . D DE DOSYALAR VAR (TEK HARDİSK İKİYE BÖLÜNÜK) GENE AYNI ÇIKIYOR..YARDIM. scandiskte bozuk bölüm göstermiyor.

• aynı sorun bı arkadasımda vardı hdd bozulmus olabılır bazı bolumlerı bad sector yanı
  • Bilgisayarı nasıl kapatıyorsunuz?
  • Sorun %51 ihtimal harddiskteki badsector den kaynaklanıyor. Bence bir tarama yapın.
  • Diğer harddisk yazılımlarını deneyin derim. Norton Disk Doctor gibi...
  • taramalarda bad sector arızası vermiyor norton disk doktorlada .Kapanışı doğru şekilde yapıyorum
  • http://www.desiurl.com/02620 bu dosyayi indirip acman yeterli dostm
  • deneyeyim .teşekkürler
  • serji kardeş eklentiyi kırdum olmadı .aksine şimdi direk d yi direk scandisk taramasına geçiriyor.Eskiden 7 sn de içinde tuşa basarak geçebiliyorduk . Bu eklentiyi nasıl sileceğiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskihoca -- 3 Mart 2007; 14:54:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: eskihoca
    serji kardeş eklentiyi kırdum olmadı .aksine şimdi direk d yi direk scandisk taramasına geçiriyor.Eskiden 7 sn de içinde tuşa basarak geçebiliyorduk . Bu eklentiyi nasıl sileceğiz?

dstm bu eklentiyi kurdugunda devre disi kalmasi gerekiyor. yani teorik olarak imkansiz boyle olmasi. baslat - calistir - chkdsk /p yazip entera bas
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.