Şimdi Ara

Chkdsk 4. adımda takılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar dün konu açmıştım 3. hdd yi bağlama hakkında onu hallettim ama şimdide 2. hdd olarak bağlı olan hdd de bazı dosyaları kopyalarken hata veriyordu disk erişilemez diye neyse chkdsk yaptım gayet güzel 4. adıma kadar geldi anca 4. adımda takılı kaldı ilerlemiyor cmd den denedim başlangıçta denedim xp cd si ilede denedim ama sonuç aynı ilerleme yok hiç yüzde 0 da kalıyor sorun ne anlamadım birde disk te bazı resimler açılmıyor ama küçük resim olarak gözüküyor klasörde sanırım onunla bir alakası var kopyalama yaparken de bazı thumbs.db dosyalarını kopyalayamıyor.Sorunun çözümünü bilen varsa söylerse çok sevinirim hdd yi biçimlendirmek istemiyorum içindekiler önemli benim için başka hdd yede kopyalanmıyor anlamadım gitti nasıl iş.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

Merhaba arkadaşlar dün konu açmıştım 3. hdd yi bağlama hakkında onu hallettim ama şimdide 2. hdd olarak bağlı olan hdd de bazı dosyaları kopyalarken hata veriyordu disk erişilemez diye neyse chkdsk yaptım gayet güzel 4. adıma kadar geldi anca 4. adımda takılı kaldı ilerlemiyor cmd den denedim başlangıçta denedim xp cd si ilede denedim ama sonuç aynı ilerleme yok hiç yüzde 0 da kalıyor sorun ne anlamadım birde disk te bazı resimler açılmıyor ama küçük resim olarak gözüküyor klasörde sanırım onunla bir alakası var kopyalama yaparken de bazı thumbs.db dosyalarını kopyalayamıyor.Sorunun çözümünü bilen varsa söylerse çok sevinirim hdd yi biçimlendirmek istemiyorum içindekiler önemli benim için başka hdd yede kopyalanmıyor anlamadım gitti nasıl iş.

HDTune ile health sekmesi ve Error scan sekmesinin resimlerini koyar mısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: |Ahmet 17|

quote:

Merhaba arkadaşlar dün konu açmıştım 3. hdd yi bağlama hakkında onu hallettim ama şimdide 2. hdd olarak bağlı olan hdd de bazı dosyaları kopyalarken hata veriyordu disk erişilemez diye neyse chkdsk yaptım gayet güzel 4. adıma kadar geldi anca 4. adımda takılı kaldı ilerlemiyor cmd den denedim başlangıçta denedim xp cd si ilede denedim ama sonuç aynı ilerleme yok hiç yüzde 0 da kalıyor sorun ne anlamadım birde disk te bazı resimler açılmıyor ama küçük resim olarak gözüküyor klasörde sanırım onunla bir alakası var kopyalama yaparken de bazı thumbs.db dosyalarını kopyalayamıyor.Sorunun çözümünü bilen varsa söylerse çok sevinirim hdd yi biçimlendirmek istemiyorum içindekiler önemli benim için başka hdd yede kopyalanmıyor anlamadım gitti nasıl iş.

HDTune ile health sekmesi ve Error scan sekmesinin resimlerini koyar mısınız?

Badsector yok tarama yaptım healt sekmesinide birazdan koyacağım şuanda başka bilgisayardayım.

buda disk denetlemeden yaptığım tarama yaklaşık 1-1,5 saatir böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTrmn -- 22 Haziran 2012; 17:31:23 >

• quote:

Bir de yalnız o HDD'yi takarak deneyin.
  • quote:

quote:

yalnız derken şuan 3 hdd takılı biri sistem diğer ikiside beraber takılı 3. yü mü çıkarayım ?
  • quote:

quote:

quote:

yalnız derken şuan 3 hdd takılı biri sistem diğer ikiside beraber takılı 3. yü mü çıkarayım ?

Ben sistemin olduğu diski hesaba katmadım. Sadece sorunlu HDD'yi takın demiştim ama sistem diğerinde kurulu herhalde? Bu sorunu geçenlerde bir arkadaş yaşamıştı. Onu bulmaya çalışayım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben sistemin olduğu diski hesaba katmadım. Sadece sorunlu HDD'yi takın demiştim ama sistem diğerinde kurulu herhalde? Bu sorunu geçenlerde bir arkadaş yaşamıştı. Onu bulmaya çalışayım.

evet sistem diğerinde kurulu +2 tane yedek disk var biri boş onu çıkartabilirim birde şimdi aklıma geldi hiren boot cd deki hddat uygulaması ile tarama yapmaya çalışmıştım akşam hata vermişti açılmamıştı diskte sorun var diye yalnız bu hdd yi takıp deneyeyim birde onu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Veri kablosunda sıkıntı olabilir. Başka bir kablo ile deneyin bir de..
  • quote:

quote:

Bende tam onu denemiştim dünde aynısı oldu ben denedim sen yazmışsın diğer 1 tane tekli kablo vardı onu taktım hdat gördü diski eski kabloyuda cd-rom a taktım denemek amaçlı ilk açılışta görmedi cd-rom yeniden başlatınca görmüştü şimdi ide kablosu almak yerinde ide-sata dönüştürücü tarzı bişi alıp sata olarak bağlamayı düşünüyorum ide kablolar çok yer kaplıyor.Vatanda vs bulabilirmiyim bu aparatlardan.
  • quote:

quote:

quote:

Bende tam onu denemiştim dünde aynısı oldu ben denedim sen yazmışsın diğer 1 tane tekli kablo vardı onu taktım hdat gördü diski eski kabloyuda cd-rom a taktım denemek amaçlı ilk açılışta görmedi cd-rom yeniden başlatınca görmüştü şimdi ide kablosu almak yerinde ide-sata dönüştürücü tarzı bişi alıp sata olarak bağlamayı düşünüyorum ide kablolar çok yer kaplıyor.Vatanda vs bulabilirmiyim bu aparatlardan.

Ben yazana kadar buluyorsunuz sorunu.

Vatanda değilde küçük bilgisayarcılarda bulunabilir. Bence hiç uğraşmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben yazana kadar buluyorsunuz sorunu.

Vatanda değilde küçük bilgisayarcılarda bulunabilir. Bence hiç uğraşmayın.

Sağol dostum şuan hdat tarama yapıyor o bitsin tekrardan chkdsk deniyeceğim bakalım yeni kabloda olacak mı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.