Şimdi Ara

Açılışta sistem parçaları tespit ekranını kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc bu yüzden çok yavaş açılıyor. Nette aradım bulamadım. Anakartın logosundan sonra gelen pc üzerinde hangi parçaların takılı olduğu ekranı kapatmak istiyorum biostan nasıl yapabilirim? Anakart msi k9nu

• Öyle bir kapatma sistemi yok. Niye bu kadar yavaş siz onu arastirsaniz daha iyi olurdu aslinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MultiCore

Öyle bir kapatma sistemi yok. Niye bu kadar yavaş siz onu arastirsaniz daha iyi olurdu aslinda

Benim eski anakartımda (foxconn a6vmx) direk windows başlatılıyor geliyordu. Yavaşlık ise sadece o kısımda sistem açılınca hiçbir yavaşlık yok. Biosum en güncel sürüm.
  • Merhabalar, bu bir sorun değil aslında ama anlatayım. Örneğin benim anakartımda da "First boot device" Hard Disk'ten başka bir seçenekte ise yaklaşık 3 dakika bekletiyor. Örneğin "Firs boot device" CD-Rom'da kalırsa 3 dakika içinde sisteme bir boot CD'si yerleştirirsen boot'u o aşamaya getiriyor. Eğer sizinde böyle bir sorununuz varsa, BIOS ayarlarından "Firs Boot Device" Seçeneğini HDD olarak tanımlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JB.Burak

Merhabalar, bu bir sorun değil aslında ama anlatayım. Örneğin benim anakartımda da "First boot device" Hard Disk'ten başka bir seçenekte ise yaklaşık 3 dakika bekletiyor. Örneğin "Firs boot device" CD-Rom'da kalırsa 3 dakika içinde sisteme bir boot CD'si yerleştirirsen boot'u o aşamaya getiriyor. Eğer sizinde böyle bir sorununuz varsa, BIOS ayarlarından "Firs Boot Device" Seçeneğini HDD olarak tanımlayın.

Hocam birincide hdd var ama hala aynı.
  • BIOS ekranında POST, Power on self test veya POST Behaviour gibi bir seçenek görürsen, devre dışı bırak. Eğer o yoksa büyük ihtimalle quick boot veya fast boot diye bir seçenek olmalı, onu aktif hale getirmelisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.