Bildirim
Açılışta sistem parçaları tespit ekranını kapatma

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Öyle bir kapatma sistemi yok. Niye bu kadar yavaş siz onu arastirsaniz daha iyi olurdu aslinda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MultiCore
Öyle bir kapatma sistemi yok. Niye bu kadar yavaş siz onu arastirsaniz daha iyi olurdu aslinda
Benim eski anakartımda (foxconn a6vmx) direk windows başlatılıyor geliyordu. Yavaşlık ise sadece o kısımda sistem açılınca hiçbir yavaşlık yok. Biosum en güncel sürüm. -
Merhabalar, bu bir sorun değil aslında ama anlatayım. Örneğin benim anakartımda da "First boot device" Hard Disk'ten başka bir seçenekte ise yaklaşık 3 dakika bekletiyor. Örneğin "Firs boot device" CD-Rom'da kalırsa 3 dakika içinde sisteme bir boot CD'si yerleştirirsen boot'u o aşamaya getiriyor. Eğer sizinde böyle bir sorununuz varsa, BIOS ayarlarından "Firs Boot Device" Seçeneğini HDD olarak tanımlayın. -
quote:
Orijinalden alıntı: JB.Burak
Merhabalar, bu bir sorun değil aslında ama anlatayım. Örneğin benim anakartımda da "First boot device" Hard Disk'ten başka bir seçenekte ise yaklaşık 3 dakika bekletiyor. Örneğin "Firs boot device" CD-Rom'da kalırsa 3 dakika içinde sisteme bir boot CD'si yerleştirirsen boot'u o aşamaya getiriyor. Eğer sizinde böyle bir sorununuz varsa, BIOS ayarlarından "Firs Boot Device" Seçeneğini HDD olarak tanımlayın.
Hocam birincide hdd var ama hala aynı. -
BIOS ekranında POST, Power on self test veya POST Behaviour gibi bir seçenek görürsen, devre dışı bırak. Eğer o yoksa büyük ihtimalle quick boot veya fast boot diye bir seçenek olmalı, onu aktif hale getirmelisin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X