merhabalar, windowsa 10'a geçeli baya oldu kısa zamanda bi driver güncelleştirmesi de yapmadım çift ekran kullanıyordum bir yandan bir şey izliyordum bi de oyundaydım ekran bi anda gitti ekran kartı ısısını falan kontrol etme fırsatım olmadı ilk başta dedim aha yandı sonra biraz kurcaladım falan güvenli modda internetle açabildim doğal olarak onboard kartla şuan pcden yazıyorum ama ekran kartına geçtiğim anda siyah ekran geliyor ve hiç bir şey göremiyorum sorunu araştırdım biraz işte ya harddisk yüzünden yavaş geliyo ekranın falan diyenler var ama bi problem gözükmedi şuana kadar yaptığım işlemlerde daha detaylı incelememin bi yolu varsa söylerseniz sevinirim + ekran kartımın yanıp yanmadığını donanımsal mı yoksa driverların çakışması mı w10un yaptığı son güncelleştirmeler yüzünden olan bir problem mi nasıl anlarız bunu dostlar ayrıca şu işlemleri de gerçekleştirdim bi program aracılığıyla ekran kartı kalıntılarının hepsini sildim tekrar driverını yükledim sonuç değişmedi enableulps diye bir şeyden bahsediliyordu internetteki çözümlerde ama onun da bi faydasını göremedim doların bu zamanlarında ekran kartı almak ölüm gibi bir şey yardımcı olursanız sevinirim
teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme