Şimdi Ara

açılışta sorun var yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc açma düğmesine bastığımda F1 basın diyor basmadanda açılmıyor bu sorunu nasıl aşabilirim çözüm yolunu bilen varmı teşekür dereim şimdiden

• f1 e basın diyorsa neden basılması gerektiğinide bir üstte yazar.üst kısımda ne yazdığını söylerseniz bizde yardımcı olabiliriz.
  • ne yazdığını ayrıntılı söylersen yardımcı olabilirm ve bu tür sorunlar genelde biostan çüzülür. kolay gelsin
  • neresinde yazıyor acaba
  • F1 e basın dediği zaman orada F1 e basmadan önce sorunu yazıyor ama tahminim sizin disket sürücünüx yoktur varsa bağlantısı sorunludur veya HDD niz sata ise ide master hdd bulamıyordur bu durumu da biosa girince orada boot menüsü altında bu mesajı almak isteyip istemediğini bildiren bir menü var içinde F1 olan yazı onu disable yapınca bir daha sormaz.O hata mesajını yazarsan daha iyi yardım ederiz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kasirga_

F1 e basın dediği zaman orada F1 e basmadan önce sorunu yazıyor ama tahminim sizin disket sürücünüx yoktur varsa bağlantısı sorunludur veya HDD niz sata ise ide master hdd bulamıyordur bu durumu da biosa girince orada boot menüsü altında bu mesajı almak isteyip istemediğini bildiren bir menü var içinde F1 olan yazı onu disable yapınca bir daha sormaz.O hata mesajını yazarsan daha iyi yardım ederiz

çok teşekür ederim oldu benimki sata oldugundan dediğiniz gibi yaptım ve artık sormuyor çokteşekür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midemde sorun var yardım edin :'(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.