öncelikle bu forumdaki ilk mesajım onun için doğru başlıkta mıyım emin değilim.
işletim sistemim xp pro. win güncellemelerinin netten otomatik yaptıktan sonra açılışta windows genuie uyarısı vermeye başladı. açılışta bir süre bekletiyor, o sırada "sürümünüz orjinal değil, yazılım sahteciliğine bulaşmış olabilirsiniz....." tarzı bir yazı çıkıyor. pc açıldığında ise sağ altta saatin yanında yıldız şeklinde bir simge çıkıyor aynı uyarıları veren.
açılıştaki bu uyarının ve yıldız simgesinin ms'ye bilgi gönderme gibi bir olasılığı var mıdır? yoksa bile bunu ortadan kaldırmak için işletim sistemini yeniden kurmaktan başka çözüm yolu var mıdır? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
not: forumda konu hakkında arama yaptım ama ilgili bir başlık bulamadım. konu uygun değilse silinebilir veya doğru başlık altına taşınabilir.
Konu doğru yerde ama ekran görüntüsü verebilir misin ? Çare olacak bir şey henüz bilmiyorum ama forumda bu genuie olayını atlatmak için bir dosya var onu vermiştim,bir sistemine onu atmayı dene. Şuradan bakıver : - http://forum.donanimhaber.com/m_7237729/mpage_1/key_//tm.htm#7237729 - Veya yorulma , işte bu : Windows Genuine Advantage Validation v1.5.530.0 (Bu yeni sürümü) 100% working on Windows Update and Microsoft Download.
Install Notes: 1. İçindeki LegitCheckControl.dll dosyasını c:/windows/system32/ içine kopyala - http://r a p i d s h a r e.de/files/21244013/WindowsGenuineAdvantageValidation155300_CRACKED-ETH0.rar.html
quote:
Orjinalden alıntı: memetarif
merhaba,
öncelikle bu forumdaki ilk mesajım onun için doğru başlıkta mıyım emin değilim.
işletim sistemim xp pro. win güncellemelerinin netten otomatik yaptıktan sonra açılışta windows genuie uyarısı vermeye başladı. açılışta bir süre bekletiyor, o sırada "sürümünüz orjinal değil, yazılım sahteciliğine bulaşmış olabilirsiniz....." tarzı bir yazı çıkıyor. pc açıldığında ise sağ altta saatin yanında yıldız şeklinde bir simge çıkıyor aynı uyarıları veren.
açılıştaki bu uyarının ve yıldız simgesinin ms'ye bilgi gönderme gibi bir olasılığı var mıdır? yoksa bile bunu ortadan kaldırmak için işletim sistemini yeniden kurmaktan başka çözüm yolu var mıdır? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
not: forumda konu hakkında arama yaptım ama ilgili bir başlık bulamadım. konu uygun değilse silinebilir veya doğru başlık altına taşınabilir.
sevgili arkadasim ayni sey benim basimdan gecti ve ben format atmadim yapcagin seyi soyleyim bende bir dosyta var onu vereyim (vuris yok)ve onu kur ama windows update yapacagin zaman bunu kullanma KB905474 yukleme vede otamatik yapma ps dosyayi vermem icin mail adresini yada bana mail at royanselm@hotmai.com ok iyi gunler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme