Şimdi Ara

Açılışta windows xp hatası!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarım sorunlu açılıyor. uzun bir süre explorer gelmiyor gelince win. servislerini bile düzgün yüklemiyor. her seferinde system restore yapmak zorunda kalıyorum ama kapatıp açılınca yine sorun devam ediyor. event viewer den bazı hata kodları var ama 2 tanesi en fazla bunlar event id: 45 ve 49

Event Type: Error
    Event Source: Ftdisk
    Event Category: None
    Event ID: 45
    Date: 15.06.2010
    Time: 05:23:01
    User: N/A
    Computer: mmmm
    Description:
    The system could not sucessfully load the crash dump driver.

For more information, see Help and Support Center athttp://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

Event Type: Error
    Event Source: Ftdisk
    Event Category: None
    Event ID: 49
    Date: 15.06.2010
    Time: 05:23:01
    User: N/A
    Computer: mmmm
    Description:
    Configuring the Page file for crash dump failed. Make sure there is a page file on the boot partition and that is large enough to contain all physical memory.

internetten pagefile.sys ilgili birşey buldum yaptım sanıyorum ama düzelmedi. pagefile ın boyutunu 1.5 yeterliyken 9gb ye bile çıkardım düzelmedi. bilen birisi lütfen yardım etsin yönlendirsin uygulayım

windows xp service pack 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koche01 -- 17 Haziran 2010; 1:06:53 >

• yardımcı olan yok mu ya birde şu hataları veriyor

event id: 7000 The Themes service failed to start due to the following error:
    The service did not respond to the start or control request in a timely fashion.
    event id: 7009 Timeout (30000 milliseconds) waiting for the Themes service to connect.
  • ram birkaçtane varsa sadece bir tanesi takılıyken deneyin
    olmuyorsa diğer rami tek başına takıp deneyin

Chkdsk Anahtar Kullanım Tablosunu incelemenizi tavsiye ederim.

http://www.tvt.com.tr/Teknik-Terimler-Sozlugu-A-C,DP-6.html

linkteki sayfadan chkdsk yi altlarda bulabilirsiniz.

başlat çalıştır diyip chkdsk c: /f /x /r/ v yazıp entera basın
    yeniden başlatınca yapmak isterse tamam diyin.

disk testinide ve onarımınıda yapmış olalım sonra problem devam ederse daha ayrıntılı inceleyelim.
  • dediğini yaptım düzelmedi sorun birçok şey denedim olmadı
    combofix kurduktan sonra böyle olmuştu
  • Format cd si duruyorsa onunla onarmayı deneyebilirsin. Dosyalarından bazıları silinmiş galiba.
  • Combofix zaten yüklenirken windowsun orjinal bir dosyasini siliyor yerine kendi bir dosya koyuyor zaten antivirüs gibi bos yere kurulucak bir tarz program degil combofix sadece gerektiginde yuklesen olabilirdi.format at derim ben cunku giden dosyanin yedegini kolay kolay bulamaz yada onaramazsin.
    Kolay gelsin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.