Bildirim
Açılıyor sonra kapanıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Öncelikle ısı kontrolü yapın. Sorun devam ederse bütün bileşenleri tek tek denemek gerekecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProbLem! -- 6 Eylül 2011; 22:53:44 > -
şimdi tekrar açmayı denedim 2 tane ddr2 ram var 512 Mb ama birini okuyor
ısı kontrolünü nasıl yapacağım speed fan tarzı bir proglamlamı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcalp -- 6 Eylül 2011; 22:58:52 > -
Ramleri teker teker deneyin, Ramde yada ram slotunda sorun olabilir. -
dediğin gibi yaptım ama söyle oluyor açılıyor 512 yazıyor sonra reset atıyor 1 Gb yazıyor açılıyor takılıyorum 5 dk sonra tekrar donmaya başlıyor kapanıyor sonra bi yarım saat hiç açılmıyor ilk açılışta anakartın donanımları tanımlarken donuyor reset atıyorum tek biple gene kapanıyor bekliyorum 10 dk gene açılıyor bu sefer gene en baştan -
Makinanın işlemcisinin macunlarını kontrol et bence tekrar çıkart ve tak işlemciyi
hiç olmadı tüm donanımları iptal et bakalım öyle çalıştır makinayı (cd,hdd vb) gibi
daha da hiç olmadı anakartı komple dışarı çıkar güzelce fırçaya tiner sür ve temizle kasayıda temizle biraz dışarda beklet anakartı pilide çıkar üzerinden sonra
tekrar dışarda bi çalıştır dene derim
ben denedim oldu.... -
bunu deniyeceğim akşam üstü çok teşekkür ederim bu fikir için :D tiner bir zarar vermez dimi ....bilmediğimden soruyorum
:D -
yok vermez kesinlikle -
normal tiner yani boya yaparken kullandığımız -
Selülozik tiner kuvvetlidir zarar verir bileşenlere. Sentetik tiner kullanmanız lazım.
Siz bilgisayarınızı tek ramle çalıştırın ve o şekilde test edin. Bir görüp bir görmüyorsa bunu es geçmeyin. Sadece tek ramle deneyin, sorun verdiği zaman tekrar diğer ram'i takıp tek ramle çalışmaya devam edin. -
tamam teşekkür ederim gelişmeleri haber vereceğim -
pcyi komple soktum hava kompresörüve nemli bezle temizledim şimdi herşeysapa sağlam çalışıyor -
hayırlı olsun :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X