Şimdi Ara

Acill ama Çok acil Yardım Edin !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pspim 2004 model date code 8c ve version 5.50ye yükseltirken brick oldu unbrick yapabilirmiyim???

• Tuğlan hayırlı olsun , 6 aydır psp me bakıyorum belki canlanır umuduyla ama hayat belirtisi yok , arkadaşlarım fişini çekelim diyo artık acı çekmesin diyo ama ben kıyamıyorum. Galiba organlarını bağışlıcam. Rahat uyu PSP 2006. --RIP--
  • ben çözüm yolu arıyorum pandora fln pandora yermi bnmki?? gitti pspm!!!
  • Öncelikle geçmiş olsun. Başıma hiç böyle bir şey gelmedi ama Pandora tam da bu işe yaramıyor muydu, ben mi yanlış biliyorum?
  • Bildiğim kadarıyla arkadaşın Anakartı pandora yemeyen cinsten.O yüzden yapılamıyor.Ama dediğim gibi çok bilgim yok.Yanlışta olabilir.

Geçmiş olsun.

ama bir umut var.

Benim kide brick olmuştu ve kalan garantisinden yararlanmıştım.Garantin varsa Memory stick'ini çıkarıp ve cihazdaki bütün versiyonları kaldırırsan sana düzeltip veriyorlar.
  • Anakart değişimi yapmanız gerek. 2000 serisinde pandora uygulanamayan bir modele sahipsiniz.
  • benim başımada geldi.Garantin varsa cebinden hiç bişey çıkmadan yaptırıysoun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bana Yardım Edin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim bildigim 2006 modellerde brick oldugu zaman telafisi mumkun ha nasil yaparsin onu bilmem saglam bir yere gotur orda yaptir
  • tam nasıl oldu ? orjinal yazılım yüklerken pili mi bitti yoksa herşey normalken küt diye kapandı veya takılı mı ?
  • aynen ole başka türlü iyileşmez o
    quote:

Orijinalden alıntı: West Coast

Anakart değişimi yapmanız gerek. 2000 serisinde pandora uygulanamayan bir modele sahipsiniz.
  • cvplar için tşkkürler ama bn ztn anakartımı çokdan deiştrdm istanbul khalkedonda! şimdi takır takır çalışıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill

benim bildigim 2006 modellerde brick oldugu zaman telafisi mumkun ha nasil yaparsin onu bilmem saglam bir yere gotur orda yaptir

200 6 5 4 önemli değildir.sondaki rakam bölge kodu.Onun önemi yok.2000 modellerinin anakartlarının bir kısmının telafisi mümkün değil.Ama bildiğim kadarıyla eski model olan anakartlarda olabiliyor.
  • yazık olmuş . garantiniz varsa sorun olmaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: The maXz!

quote:

Orijinalden alıntı: jokerwill

benim bildigim 2006 modellerde brick oldugu zaman telafisi mumkun ha nasil yaparsin onu bilmem saglam bir yere gotur orda yaptir

200 6 5 4 önemli değildir.sondaki rakam bölge kodu.Onun önemi yok.2000 modellerinin anakartlarının bir kısmının telafisi mümkün değil.Ama bildiğim kadarıyla eski model olan anakartlarda olabiliyor.

benim bildigim butun 2000 modeller brick olunca tamir edilebiliniyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.