Şimdi Ara

ACİLL HALA İ7 2700K ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABALAR BÜTCEM ÇOK KISITLI UYGUN 2700K PC BULDUM ALINIR MI 1070 İLE KULLANICAM ?

• Uygun dan kastınız nedir? 2700K alınır ama 5ghz altında kullanırsanız 1070 e ciddi darboğaz yapar yani 5ghz de kullanabilecek bir anakart ve soğutucu varsa alınır her türlü.
  • 1700 tl alıcam asus SABERTOOTH Z77 i7 2700k 16gb ram 700w psu uygun değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osein

1700 tl alıcam asus SABERTOOTH Z77 i7 2700k 16gb ram 700w psu uygun değil mi ?
    Şu piyasada baya uygun ama alırken dikkat edin bir sorunu olmasın sistemin malum kurnazlar çok fazla.
  • test edildi paraya sıkışık olduğu için alıyorum oveclock yapılmamış kendi işlemci soğutucusu var üstünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: osein

test edildi paraya sıkışık olduğu için alıyorum oveclock yapılmamış kendi işlemci soğutucusu var üstünde
    stock sogutucu ile olmaz . güzel bi sıvı sogutma lazım ona veya noctua u14s - u12s gibi hava sogutucu
  • 5 Ghz şart değil, 4.7-4.8 de iş görür. 1070'e sıkıntı yaratacağını sanmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hala i5 2500k Kullanan Var Mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2k çözünürlükte 2700k+1080 kullandım, darboğaz yapmadı. 1080p de yapar mı bilemem ama.
  • https://www.youtube.com/watch?v=D_IY7cf-znE

stock, bazı oyunlarda %90 larda geziyor. genel olarak alınabilir. ama daha iyi bir soğutucu alırsanız sorun yaşamazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.