Şimdi Ara

Acill!!- Hyundai Accent Admire 1.6 Vs Fiat Marea Liberty 1.6

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Her iki araçta 2004 model. Hyundai 80.000 km de Marea 60.000 Km de. Acil olarak ikisinden birine karar vermem gerekiyor. Sizden yorum bekliyorum.

• Pardon fiyat bilgisi vermedim ama her iki arcı da 14.000 Ytl ye alabiliyorum. Yardım lütfen.
  • Fiyatları ve durumları hakkında bilgi verirseniz
  • Hangi açıdan sordun bilemiyorum ama kalite Marea'da.

Piyasayı bilmem ama 2004 model Marea için 14.000 çok ucuz değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 22 Ekim 2008; 21:08:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker67

Hangi açıdan sordun bilemiyorum ama kalite Marea'da.

Piyasayı bilmem ama 2004 model Marea için 14.000 çok ucuz değil mi?

Her açıdan değerlendirebilirsiniz. Konfor donanım ikinci elini güçlü olması.
    Marea libertiler şu sıralar mevcut piyasa koşullarında 14.000 ytl ye rahatlıkla bulunabilmekte. Ayırıcı unsur herzamnki gibi km hasarsızlık vs.
    Benim tercihime konu olan Marea da oldukça temiz bir araç.
    İlan sitelerinde bakıyorum ama Admireler oldukça yüksek fiyatlarda. Çokta yabancısı olduğum bir araç bilemiyorum.
  • Ben gözüm kapalı Marea'yı seçerdim. Her yönden.
  • Her türlü Fiat Marea
  • Fiat Marea Liberty 1.6
  • Yani Accent ten vaz geç diyorsunuz.
  • marea c sınıfı accent b sınıfıdır tartışma yersiz marea
  • hyundai da pişman etmez. 2. eli daha sağlamdır. donanım olarak liberty ne lere sahip tam bilmiyorum ama accentte boş değil. b sınıfı ama c den bence sadece bagaj boyu kısa.

zor bi soru zor bi seçim. donanımları kıyasla. km marea önde zaten. 2 side pişman etmez.
  • 2002 HLX'i satıp 95 civic aldım ama aklım ve kalbim hala Marea'dadır. Temizini bulup bakımlarını zamanında yaparsan uzun yıllar boyunca seni üzemden taşır. Konfor olarakta yeterli donanıma sahiptir. Yanyana gözönüne getir ve tercih yap. Çıkan sonuç Marea olacaktır.
  • Marea'yı 3 ayda satarsan Accent'i 1 ayda satarsın. Böyle de bi dezavantajı var Marea'nın. Türkiye'de pek tutulmayan bi araç.
  • marea accenttan konfor ve donanım olarak üstündür..
    iki aracı birkez kullanın aradaki farkı anlarsın
    mareanın tek dezavantajı ikinci eli ve yakıtı ama lpgye uyumlu motoru olduğu iin yakıt sorunu çözülebilir..
    marea şu anda birçok c sınıfı araçtn daha iyidir
  • Bu gün Accent ile küçük bir tur attım. Beklentilerimi karşılayan bir araç. Kullanan bir kaç arkadaşta kiknci elinin güçlü olduğunu, servis bakım ve yedek parçe fiyatlarınında oldukça uygun olduğunu söylediler baya aklımı çeldiler ama hala biraz kararsızım. Bilemiyorum.
  • Evet arkadaşlar Accent te karar kıldım. Birazdan gidiyorum. Arabanın sahibiyle son bir iki bir şey daha konuşup bu işi biterecem.
    Gende bir şey söylemek isteyen varsa yarım saat kadar daha forumdayım selamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.