Şimdi Ara

ACİLL OKULDAN ALDIĞIM TABLETİMİN PİN ŞİFRESİNİ UNUTTUM !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OKULDAN ALDIĞIM TABLETİMİN PİN ŞİFRESİNİ UNUTTUM !!!! format attım yine düzelmedi ne yapmalıyım??
    şimdiden teşekkürler
    markası general mobile

• elaldı E kullanıcısına yanıt
    dostum o şifreyi tablet verilirken biryere kaydetmediysen okulundan alabilirsin:)))
  • Okuluna git ordan verirler sana kardeşim.Ama böyle birşey var bakanlıktan yetkili gerekiyorsa okulların açılmasını bekleyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @kerlensu arkadasım saçmalama lütfen ne atılması hatadır birde uyarırlar ikide belki tableti alırlar bi süreliğine kimsenin bir şifre yüzünden okuldan atılmaya hakkı yok atılamazda root lamaya çalışma okula ver servise gitsin onlar rootlar çünkü sistemden root izni gerekmektedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: nounless

@kerlensu arkadasım saçmalama lütfen ne atılması hatadır birde uyarırlar ikide belki tableti alırlar bi süreliğine kimsenin bir şifre yüzünden okuldan atılmaya hakkı yok atılamazda root lamaya çalışma okula ver servise gitsin onlar rootlar çünkü sistemden root izni gerekmektedir

@nounless dostum sanırım konuyu yanlış anlamışım arkadaşın dediği aktivasyon şifresi ise kuzenim unuttuğu için okuldan şifreyi istedi ve öyle açtı tableti eğer daha farklı bir şeyde mazur görün:)

• root format oluyosa ben tablete format attımm birşey olurmuki
  • teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @kerlensu ö.değil kardesim arkadas korkutursun diye bian sert çıktım
    bu arada
    @elaldı arkadaşım :D hiçbirinde birşey olmuyor bende onu demek istiyorum silinmiyor veriler benim derdim yüklediklerimin hepsi bi anda silinsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.