Kasa bilgisayarım var ve ona xp iso dosyasını poweriso kullanarak create bootable disk dedim ve xp yi flash belleğe bootable olarak attım ama kasaya usb yi takıp açtığımda attempting from usb... deyip kalıyor bana bi çözüm bulun format cd si var ama cd sürücüsü açılmadığından dolayı açılsada okumadığından dolayı format atamıyorum lütfen yardım edin....
quote:
Orijinalden alıntı: klanemre34
Kasa bilgisayarım var ve ona xp iso dosyasını poweriso kullanarak create bootable disk dedim ve xp yi flash belleğe bootable olarak attım ama kasaya usb yi takıp açtığımda attempting from usb... deyip kalıyor bana bi çözüm bulun format cd si var ama cd sürücüsü açılmadığından dolayı açılsada okumadığından dolayı format atamıyorum lütfen yardım edin....
Bilgisayarın başka bir usb girişini denediniz mi ?
Merhaba;
Windows XP için bootable flash disk özel yollarla oluşturulabilir. ISO programlarının create bootable USB komutları Windows XP de işe yaramaz. Onlar Windows 7 ve sonrası için işe yararlar.http://www.emrahyumuk.com/usb-flash-bellekten-windows-xp-kurulumu-bootable/ adresindeki işlemleri deneyebilirsiniz.