Şimdi Ara

acill yardım istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşalar makinayı açtığımda direk biosa giriyor.Ne olabilir ve neden yapar bunu.

şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum..

• klavye ne dikkat...
    bir de yeni donanım değişikliğinden sonra save isteyebilir.
    save et çık bak bakalım ne olmuş..
  • bilgisayar her açılışta direk biosa giriyorsa muhtemelen bir ayar konusunda sizi uyarmaya çalışıyordur..genellikle cpu ile ilgili bir durum olabilir..fsb hızı yada sıcaklığı ile ilgili bir durum olabilir..konfigürasyonuda bilmiyoruz ama eski model celeron gibi bir işlemciniz varsa L2 belleği olmamasından ve bu ayarın enable olmasından da kaynaklanabilir..ilk olarak default settings seçerek save edip çıkın tekrar girecek mi biosa deneyin..

saygılar..
  • p4 3.0 775 lga işleemci asus p5sd2-x anakart kingston 512 ram 80 sata hdd 256mb asus ekran kartı
    asus kasa

konfigirasyon bu.
  • biosu default değerlerine getirmeyi denedinmi...muhtemelen faydası olur........
  • forumda daha önce 1-2 defa daha yazmıştım. Asus anakartların bazıları pilleri bitince her açılışta BIOS ayarlarına giriyorlar. Fakat ilk açılıştan sonra resetlersen bir sorun yok. yani kapatılıp açılınca oluyor olay.
  • sizi uyardıgı seyi bulun duzeltmeye calısın yada default ayarlaara bı alın oyle deneyın sansınızı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    arkadaşlar acil yardım
    17 yıl önce açıldı
    Acill yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar çok sağolun.Ayrıca yardımlarınız için teşekkür ederim.Sorun klavyeden kaynaklanıyormuş.klavyeyi değiştirdim ve düzeldi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.