Şimdi Ara

ACİLL YARDIM LÜTFEN BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar dün win 8 olan pc laptopumu win 10 a güncelledim ve kaspersky internet security virüs programı almıştım ve win 8 de lisans kodumla etkinleştirdim fakat win 10 da etkinleştirmeye çalışıyorum bu kod için maksimum kullanıcı sayısını aşmışsınız diyo. Ben daha önce bu pc de etkinleştirdim kodu ve 200 gün daha lisans sürem var bu kodu tekrar nasıl etkinleştire bilirim bilen birisi yardım edebilirmi...

• Güncellemeden önce lisansı kaldırmadı veya direk güncellediyseniz lisansınız eksilme yaşar. Kaspersky destek ile iletişime geçip yeni key alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahz-ı yed -- 31 Temmuz 2015; 21:33:41 >
  • İyi akşamlar,
    Benimde buna benzer bir sorum olacak boşuna konu açmayayım dedim.

Bilgisayara format atacağım ancak yüklü olan Kaspersky inin lisansını nasıl kullanabilirim formattan sonra?

teşekürler şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SepulturaTR -- 31 Temmuz 2015; 23:54:44 >
  • SepulturaTR S kullanıcısına yanıt
    Söylediğim gibi format atarken Kaspersky'ı silmediyseniz sorun çıkar. O yüzden Kaspersky'a e-mail atın, onlar gerekli bilgilendirmeyi yaparlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.