Şimdi Ara

acill yardım--- usb bellek sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün sandisk ultra usb 3.0 16 gb flash bellek aldım. pc'im de usb 3.0 giriş mevcut. pc'im i5 fene olmayan bir pc daha yeni aldım:)

sorun şu ki ben dosya atıyorum aktarım hızı snye de 10mb :( hani hızlıydı hani seni tutamazlardı usb3.0 ne oldu diyesim geliyo. sürücüler tamam baktım pc ye neden bu kadar yavaşşşşş bir çözüm önerisi olan:) allah r
    azı olsunu kapar ağa....

• Belleğin arka tarafı kısa mı bana mı öyle geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgg19

Arkadaşlar bugün sandisk ultra usb 3.0 16 gb flash bellek aldım. pc'im de usb 3.0 giriş mevcut. pc'im i5 fene olmayan bir pc daha yeni aldım:)

sorun şu ki ben dosya atıyorum aktarım hızı snye de 10mb :( hani hızlıydı hani seni tutamazlardı usb3.0 ne oldu diyesim geliyo. sürücüler tamam baktım pc ye neden bu kadar yavaşşşşş bir çözüm önerisi olan:) allah r
    azı olsunu kapar ağa....

Ürün sandisk ultra, bu ürünün normal yazma hızı zaten max 10mb.
    Üst düzey hız istiyorsaniz extreme serisi almalıydınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel93

quote:

Orijinalden alıntı: hgg19

Arkadaşlar bugün sandisk ultra usb 3.0 16 gb flash bellek aldım. pc'im de usb 3.0 giriş mevcut. pc'im i5 fene olmayan bir pc daha yeni aldım:)

azı olsunu kapar ağa....

Ürün sandisk ultra, bu ürünün normal yazma hızı zaten max 10mb.
    Üst düzey hız istiyorsaniz extreme serisi almalıydınız

extreme diye almış arkadaş

• 10 mb mı????? boşa usb 3.0 almışım o zman pek bir şey fark etmedi:( ELİMDE PATLADI DESENE:)
  • ucuz usb3.0 ürünlerin sadece okuma hızı yüksek, yazma hızları 15 MB ı geçenini görmedim hala.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.