Şimdi Ara

Acill Yardımmm YAMAHA RX-V650

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacımmm var yamaha RX-V650 i 550 milyon gibi bi fiyata alıcam nerdeyse hiç kullanılmamış ben hem sinema sistemi hemde Stereo sistem için bu anfiyi almayı düşünüyorum beklenti \ fiyat performa 'a göre ne dersiniz ? yorumlarınız bekliyorum

Teşşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurnerede -- 16 Temmuz 2008; 0:43:28 >

• Bu fiyata bulduyan kaçırma.Süper fiyat
  • İlk olarak teşekkür ederim; peki benim beklentilerimi karşılarmı , ilerde hdmi çikışına ihtiyaç duyarmıyım vepreout la ilgili bu anfide olmadığını söylüyorlar bu çıkış ne işe yarar ve beniim stereo bi sistem kurduğumda olumsuz bi durum yaratırmı şu anda bose 6 sistem var elimde ilerde Definitive Bp 1 0almayı düşünüyorum benim için iyi olurmu
  • Forumu incelersen 661 hakkında ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin.Abisi 663 piyasada ancak yaklaşık 1.500 YTL'den satılıyor.Bu durumda 661 için 550 YTL çok uygun bir fiyat.HDMI konusuna gelince, şu an çok gerekli bir bağlantı şekli olduğunu düşünmüyorum ama bir sene sonra belki.661'de preout var diye biliyorum ama ustalar sanırım yarın sabah daha net açıklama yazarlar
  • Bencede iyi fiyat sorunu yoksa kaçırma o fiyata avr hemde yamaha bulmak zor.
  • rxv 650 için iti fiyat ,kullanmauacagınız cıkısları olan anfiye gerek yok
  • slm
    bence 550 ytl rx-v650 al hiç araştırma sadece alacağın cihazın sağlam olup olmadığını kontrol et
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JVC RX 5032
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nereden alacaksın ki bu fiyata? bizde alalım diye soruyorum
  • Almamaya karar verirsen haberim olsun ben talibim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.