Şimdi Ara

ACİLLL!!!2000 model 1,6 motor WV PASSAT COMFORTLINE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR BIR TANIDIKDA 2000 MODEL 1,6 motor 86,000 km de WV PASSAT COMFORTLINE VAR.aracta boyanan ve degısen yok 20,000 ytl istıyor,yorumlarınızı beklıyorum

• mideni bulandırmiyim ama bana biraz çok geldi.
  • dostum araba ne kadar temizdir tabi bilemiyorum fotolardan tahmiz ederiz sadece ama iyi görünüyor
    fikir olsun diye söyleyeyim, izmir de oto pazarında 99 model 1.8 turbo olanını 15.500 e bıraktı adam. km de 120000e yakındı. yakıt fazla olucak diye alamadık.
    kısacası bana da biraz fazla geldi
  • bir de ben bu direksiyon passatlarda kullanılmadı diye biliyorum.
    bir sor araştır derim. sorun olmuş, değişmiş olabilir.
    kolay gelsin
  • Bu kasada 1.6 motor sadece makyajlı versiyonda yok mu? Yanlış mı biliyorum yoksa?

Bu kasa bildiğim kadarıyla TR'ye 1.8 ve 1.8T benzinli seçenekleri ile geldi.
  • Fiyat biraz fazla...

1.6 versiyon limitli sayıda gelmişti bu kasaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: gonur

Bu kasada 1.6 motor sadece makyajlı versiyonda yok mu? Yanlış mı biliyorum yoksa?

bu kasada da 1.6 vardı dostum o konuda bir sorun yok
  • bence fiyatı ii ama bu passatlarda bu direksiyon kullanılmamıştı.
  • fiyat iternetteki fiyatlara göre normal gibi belki 18500-19000 civarı alınabilir tamizse tabi.2000 model yani 8 yaşında ağır bakımları yapılmışmı,bir sorunu sıkıntısı varmı iyi araştırmak lazım ama temizse mükemmel bir araba passat bunu genel anlamda söyledim yoksa araç 1.6 bu motor hakkında bilgim yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

Fiyat biraz fazla...

1.6 versiyon limitli sayıda gelmişti bu kasaya

Limited edition demekki o yüzden pahalıya satıyor adam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Başar AKTEN

quote:

Orjinalden alıntı: gonur

Bu kasada 1.6 motor sadece makyajlı versiyonda yok mu? Yanlış mı biliyorum yoksa?

bu kasada da 1.6 vardı dostum o konuda bir sorun yok

Teşekkürler.
  • Bu makyajsız kasada 2000 de, 1.6 da var, 3 kollu direksiyon da var. Yani direksiyon da orjinal.

Ama kasa motora nasıl gelir, herkes tahmin eder zaten...

Bence bu kasada 98-99 1.8 t daha iyi olur. Yakıt farkı da neredeyse olmaz...

kolay gelsin...
  • mesajlara bakılırsa fiyat pahalı gozukuyo,zaten 20,000 son demıstı 1 kurus asagı da ınmez artık
  • araba ararken çok sayıda çiçek gibi 99-2000 passat 1,8 t ler bulduk.maksimum fiyat 19-20,000 ytl idi.sadece kasa farkından dolayı 2001 aldık.
  • 1.6 motor yüklenince fazla yakar kasası ağır zaten 1.8 turbo düşürmeye bak
  • Bizde 1,6 Passat var(2004 model) Kmde 30 ykr yakıyor...
  • arkadaşım bu arabam.comdaki test verileri ve bu araç 1.8 T benim en çok hoşuma gideni 130 km/h ve iç gürültü 65 db süper bişey ki,losu yaklaşık 1.320 imiş

eğer 1.6 sıda bu kadar ağırsa kasa ağır kalır hele bi de yakıtı arttırır ve gaz taktırmak istersin ama bu sefer daha ağırlaşır kasa ve de çekiş düşeceği için tam bir kabus oloabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 4 Nisan 2008; 23:50:37 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototube -- 4 Nisan 2008; 23:50:05 >
  • Araç fotoğraflardan gayet temiz gözüküyor ama fiyat biraz pahalı sanki.Bu kasa passat görünce benim aklıma ilk 1.8T olan o güçlü motorlu model gelir.1.8T denk getirmeye bakın bence.
  • çok para istemiş. 8 yaşında bir passat ve 1,6 motor. daha gencini ve 1,8t motorlusunu o fiyata bulabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.