Şimdi Ara

acilll!!! iphone ekranında data kablosu ve cd işareti var açıılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yurtdısı pasaport kayıtlı oldugu söylendi ve simlock'lu iphone 2g'yi 1 senedir kullanıorum, kulaklık calısmadıgından dolayı bi sure bluetooth kulaklıkla idare ettim ama sonrada dış kapaga giden bi iletken film bant arızası cıkardı ve kendim cıkarıp onardım. o arada bi uyanıklık yapıp ben bunun kulaklıgınıda yaparım dedim ve sim kartın yuvasının oldugu yerin vidalarını cıkarıp bakmak istedim ki sorun burda basladı. vidaları tekrar yerine takdıgımda ekranda sadece enerji kablosunu ve üstündede nota işareti olan cd sembolunu gördüm:( yani anlıyacagınız iphone acılmıyor. sadece ekranda data kablosu işareti ve uzerindede ok'la gösterilen müzik cdsi isareti görünüor.. ne gibi bi cözüm önerirsiniz. (içindeki telefon rehberi cok önemli benim icin) şimdiden teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_maister -- 22 Ekim 2009; 14:18:20 >

• ben bu hatayı sadece update yaptıktan sonra aldım.Cihazına tekrar fw yükle zaten backup dosyalarını geri yükleme şansın var.Eğer cihazın sim kilitli ise yani yurtdışından aldıysan custom fw bulup yüklemen lazım
  • saol dostum peki custom fw dediğin programı neredn yuklemeliyim bi bilgin varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.