Şimdi Ara

ACİLLL... samsung 46f6340mı? yada lg42la690 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. cuma günü ankara next level media markt tan 1999tlye samsung 46f6340 aldım. ama hala eve gelmedi. alırken ayağını beğenmiştim. şimdi de elekroworldden aynı fiyata lg 42la690 gördüm. almadan iade edip değiştirsem mi acaba. samsung 46f6340 ile lg42la690 aynı fiyat ama hangisi? bir türlü karar veremedim. bu işlerde de çok iyi değilim. biri 46'' 200 hz -diğeri 42'' 400 hz. önceliğim smartta iyi olması, hd uydu alıcısı ve kanal değiştirme hızı. 3d yi çok kullanacağımı sanmıyorum. oyunlara da çok meraklı değilim. ama internete tvden girmek istiyorum. bu arada tvyi koyacağım salon 25m2 izleme mesafesi de yaklaşık 3-3.5mt civarı. lütfen hızlı cevap verin...

• Bence aynı fiyata 46F6340 yerine 42LA690 almak pek akıllıca olmaz. Aynı boyutlarda olsa düşünülebilirdi. İzleme mesafesi olarak 46" tv için sd yayınlar 4 metre civarı, full hd videolar için ise 1,5-2 metre iyidir bence.
  • kampanyalı aldım ama düşündürüyor. 2 aktif gözlüğü var. 150yl imiş tanesi. 300 tl çıksan 1700 tl ye geliyor. bu hesapla 1700lt ye 46''-2000tl ye 42'' acaba lg daha iyi de ondan mı pahalı diye? aynı gün bimekse gittim indirimli 2200 fiyat verdiler. durumu anlatınca bulursan 1999 iyi fiyat al dediler. kanal geçişlerinde samsung hızlı dediler. çevremdeki birkaç kişi de samsung teknolojisi önde diyor.
  • Yeni aktif gözlükler sarjlı değil pilli ve 2 tanesi 100-150 lira falan. Bence boyut küçültmeye değmez. Ama siz görüntülerine bakın hangisi hoşunuza giderse onu alın. Ayrıca LG'nin de başka modellerinin 47" olanını aşağı yukarı aynı fiyatlara alabilirsiniz. Aldığınız fiyat hiç de kötü değil. Samsung Türkiye garantiliyse sorun yok.
  • ilk başlarda ekranının çok parlak olması sebebiyle samsung değil lg almayı düşünüyordum. fakat çevremden bu işle az çok bilgili bir iki kişi samsung daha ileri teknoloji deyince, üzerine de bimekste satış görevlisi bu fiyata kaçırmayın dahili uydusu daha hızlı deyince gidip aldım. almaya gittiğimde bahsettiğim lg orada yoktu. nasıl olsa ucuz diye samsung aldım. ama dediğim gibi ayağını hala beğenmiyorum. bir de çerçeve olayı lg de daha iyi. ince ve zarif. zamanla belki samsunga göz alışır ama sırf dış görünüşü için iyi bir tvyi? de iade etmek istemiyorum. bu sebeple kaygılarım var.
  • 6340'ın kanal geçişleri için şurada bir arkadaş çok yavaş demiş "tıkla". Ona bir sorun isterseniz. Bir de 6340'ın iki modeli var. Geçen seneki ES6340 bu seneki F6340.
  • es galiba eski modelleri şuan satılan ve benim de aldığım 46f6340 modeli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yukarıda yanlış yazmışım ayağını be-ğen-me-dim. çerçevesini de. fakat zamanla göz alışır dediler. ama biraz takıntılı biriyim. birde şu kanal değiştirme zamanından sonra hala değiştirme fikri ağır basıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.