2007 model 1.6 Elegant Lpg'li bir araç buldum.120.000 km de,gümüş gri,tek parça(Çamurluk) boyalı.Araç kazasız.Araçta extra olarak Türkçe Navigasyon,Sesli park sistemi,geri görüş kamerası mevcut.Bütün bunlar sonradan takılmamış.Araç alınırken ekstra bedel ödenerek alınmış.Bu araç için satcını son fiyatı 34.000 tl.Görüşlerinizi bekliyorum.Hem fiyat konusunda hem de aracın nasıl olduğu konusunda.Daha önce Toyotanın Yaris modelini kullandım.Onun için çok fazla bilgim yok.Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için...
2008 d4d elegant 1 parça değişik 1 parça boyalı 50binde dediğin akesuarlarda vardı 38bin e sattım3 ay önce
demekki arac fiyatları baya cok artmıs
2009 elegant d4d mmt dediğin aksesualarda olan 2. aracımı 43 bin tl ye satabilirim
teşekkür edrim bilginiz için.kısaca bahsettiğim araç için 34.000 tl nasıl bir fiyat?
pahalı
quote:
Orijinalden alıntı: erucar
teşekkür edrim bilginiz için.kısaca bahsettiğim araç için 34.000 tl nasıl bir fiyat?
dizel motorlar d4d olanlar 2000cc motor olduğu için vergısı yuksek oluyor. bence pahalı değil çünkü araç 1,6 motora sahıp ve 1 parça boyalı ama kılometresı 120000km cok bence . 2 mılyar duşuge verırse daha ıyı olur.
4d4 lerde 2000cc motor değil 1400cc motor var :) 1.4 motor
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut63
dizel motorlar d4d olanlar 2000cc motor olduğu için vergısı yuksek oluyor. bence pahalı değil çünkü araç 1,6 motora sahıp ve 1 parça boyalı ama kılometresı 120000km cok bence . 2 mılyar duşuge verırse daha ıyı olur.
arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ediyorum.Aslında internetten bakıyorum.Fiyatlar bu seviyede,bir de donanım fazlası olunca normal gibi duruyor.Fakat ne yazık ki internet piyasası çok gerçekçi olmuyor.Ben de onun için sizlerden yardım bekliyorum.Çevresinde,eşinde dostunda olup da bildiğiniz satış rakamları çok daha gerçekçi.Ben aslında bu aracla takasa girecem.Onun için emin olamıyorum fiyat konusunda.