Şimdi Ara

ACİLLL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PIII 733 İŞLEMCİLERE UYGUN BOARD LARIN ..BİOSLARI NASIL GÜNCELLENİR....YENİ NESİLLERİN Kİ KOLAYCA YAPILABİLİYO AMA..BU ESKİ BOARD LARIN KİNİNİ NASIL YAPILCAĞINI BİLEN ARKADAŞLAR VARSA ..YARDIM ETSİN LÜTFEN....

Bİ DE İŞLEMCİ Yİ BOARD 100*5.5 ÇARPANIYLA ÇALIŞTIRIYO....YANİ 733 MHZ LİK PIII 550 MHZ DE ÇALIŞIYO ...BİOS GÜNCELLEMEYLE SORUN HALLEDİLİR Mİ....

LÜTFEN YARDIM ARKADAŞLAR...TEŞEKKÜRLER...SAYGILAR

• teknik yardım bölümüne
  • overlock böülümünede yaz burada daha çabuk cevap alabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: paryoşa

PIII 733 İŞLEMCİLERE UYGUN BOARD LARIN ..BİOSLARI NASIL GÜNCELLENİR....YENİ NESİLLERİN Kİ KOLAYCA YAPILABİLİYO AMA..BU ESKİ BOARD LARIN KİNİNİ NASIL YAPILCAĞINI BİLEN ARKADAŞLAR VARSA ..YARDIM ETSİN LÜTFEN....

Bİ DE İŞLEMCİ Yİ BOARD 100*5.5 ÇARPANIYLA ÇALIŞTIRIYO....YANİ 733 MHZ LİK PIII 550 MHZ DE ÇALIŞIYO ...BİOS GÜNCELLEMEYLE SORUN HALLEDİLİR Mİ....

LÜTFEN YARDIM ARKADAŞLAR...TEŞEKKÜRLER...SAYGILAR

anakartın ne model
    bende DFI anakart var PIII 600Mhz işlemci var
    Everest diye bir program var orda bios güncellmesi için link var (ama boardın markasıda önemli)
  • anakartın model marka bilgileri lazım.İşlemcinle bios güncellemenin bir alakası yok
  • arkadaşlar ankart VİA chipsetliama..ne kadar baktıysam da bi amarka göremedim üzerinde

EN KISA ZAMANDA FOTOĞRAFINI ÇEKİP YARDIMCI OLAMAY AÇALIŞACAM...
  • bios açılırken ilk çıkan siyah ekranda en alt sol köşede Anakartının model numarası yazar onu öğren gerisi kolay
  • jumperlada olabilir onların carpan ve fsb ayarları..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.