Şimdi Ara

CRUZE ALACAĞIM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-59.000-kmde-boyasiz-servis-bakimli-chevrolet-cruze-ls-135531639/detay

ilandaki arabayı almayı düşünüyorum. lpg uyumlu mu? fiyat olarak bu civarda ls modellerine bakıyorum. Triger 60 binde mi değişmesi gerekiyor?

• yukarıda yer alan ilandaki cruze'un sahibi 2009 yılın da bu aracı kaç liraya aldığını biliyor musunuz ???? 30,800 liraya aldığını ben söyleyim.... (2009 yılının nisan ayından eylül ayı sonuna kadar devletin uyguladığı ötv indirimi ve cruze un ilk piyasalara giriş/ tanıtım lansman fiyatlarıyla 2009 model cruze LS ler 30,800 den kapana satıldı...(2009 yılı liste fiyatı 30.500 + 600 lira metalik boya farkı - 300 lira bayi indirimi = 30.800 TL )

şimdi 3,5 yıldır dere tepe 50-60 bin km yol devirmiş,, bu cruze için sahibinin biçtiği fiyat kötümü ??? bence değil ,,, makul mantıklı 3 bin liralık kayıp la 27.750 gerçekçi bir fiyat.....

ha anticilere göre 13.500 eder (hatta turbolu çipli doğan slx le takas teklif edip üzerine 3 bin lira isteyen bile çıkar),,,,, o da ayrı konu........ (hatta 12 bin vereyim gerisini senet yapalım derler,,, birde arabanın başında pazarlık aşamasında 150 şınav 150 mekik çek yoksa almam diyen çok adam olur,,, çektin çektin,,, yoksa gitmiyormuş ,, çok yakıyormuş derler psikolojik baskı kurup bedavaya getirmeye çalışırlar.......

yazıkk yavvv ............

• quote:

Orijinalden alıntı: joliva

yukarıda yer alan ilandaki cruze'un sahibi 2009 yılın da bu aracı kaç liraya aldığını biliyor musunuz ???? 30,800 liraya aldığını ben söyleyim.... (2009 yılının nisan ayından eylül ayı sonuna kadar devletin uyguladığı ötv indirimi ve cruze un ilk piyasalara giriş/ tanıtım lansman fiyatlarıyla 2009 model cruze LS ler 30,800 den kapana satıldı...(2009 yılı liste fiyatı 30.500 + 600 lira metalik boya farkı - 300 lira bayi indirimi = 30.800 TL )

şimdi 3,5 yıldır dere tepe 50-60 bin km yol devirmiş,, bu cruze için sahibinin biçtiği fiyat kötümü ??? bence değil ,,, makul mantıklı 3 bin liralık kayıp la 27.750 gerçekçi bir fiyat.....

ha anticilere göre 13.500 eder (hatta turbolu çipli doğan slx le takas teklif edip üzerine 3 bin lira isteyen bile çıkar),,,,, o da ayrı konu........ (hatta 12 bin vereyim gerisini senet yapalım derler,,, birde arabanın başında pazarlık aşamasında 150 şınav 150 mekik çek yoksa almam diyen çok adam olur,,, çektin çektin,,, yoksa gitmiyormuş ,, çok yakıyormuş derler psikolojik baskı kurup bedavaya getirmeye çalışırlar.......

yazıkk yavvv ............

Siz herhalde yanlış başlığa yorum yaptınız. Ben zaten aracı almayı düşünüyorum. Benim merak ettiğim bir kaç soru vardı onlara cevap arıyorum. Sizin yaptığınız yorumun benim açtığım başlıkla bir alakası olduğunu sanmıyorum..

• joliva fiyatı için yorum yapmış. 2009 model bir aracın olması gerektiği fiyattan satıldığını belirtmiş.
    Bu belirtme ile de diğer araçların olması gerektiği fiyatlara dikkat çekilmiş ve ölcü galercilere ve diğer piyasa düşürücülere de gönderme yapmış.

Lpg ye uyumlu, fakat bazı marka/modellerde olduğu gibi bunda da subap sorunu mevcut.
    Belli bir süre sonra çelik subap değişimi ile devam edilebilir.

Triger değişim zamanı servise göre 60.000km
    Kitapçığa göre(16XER 83Kw 113bg);http://www.chevrolet.com.tr/chevrolet-sahibi/kullanim-kilavuzlari.html (Cruze_EU_MY10-1)

Şurayı okuyunuz;http://forum.donanimhaber.com/m_47327388/mpage_3/tm.htm

Panthér yorumu; Araç 2. el ve 60.000km ye gelmiş nasıl ve hangi şartlarda kullanıldığı belli değil. Ben olsam tanıdık/güvendik birisine
    elle/gözle kontrol ettirir, biraz şüphe varsa dahi kafam rahat olsun diye değiştirirdim.

Kolay gelsin.

• pm attım.
  • arkadaşlar cruze almayı düşünüyorum ...cruze lar cok yakıyor malum....acaba -1.6 benzinli 124 beygirli ,154 torklu olup tüp takılmış olan mı? yoksa
    2.0 dizel olup 163 beygirlik 3600 torklu olan mı az yakar??? ...acaba hangisini alsam yakıttan tasarruf ederim?? ikisinden birini almayı düşünüyorum...cvplrnz için tşşklr...
  • quote:

Orijinalden alıntı: titan1905

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-59.000-kmde-boyasiz-servis-bakimli-chevrolet-cruze-ls-135531639/detay

ilandaki arabayı almayı düşünüyorum. lpg uyumlu mu? fiyat olarak bu civarda ls modellerine bakıyorum. Triger 60 binde mi değişmesi gerekiyor?

aracı uzaktan görmüşlüğüm var . .. tip olarak on numara bir araç ama çok yaktığını ve birde şu rampa çıkamama söylentileri var. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçanBalık -- 9 Eylül 2013; 1:32:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benzin için; Her gün " Allah'ım az yakıt yaksın ne olur" dua'sı yapıyoruz. İçten ve isteyerek yaparsan tutuyor....

Rampa için; Kendimizi acındırıp, tanıdık çekici den yardım yardım talep ediyoruz. Sağolsunlar acıyıp kırmıyorlar.

Bir de sabahları aracı kaldırma problemimiz var. Onun içinde mahallenin çocuklarını kullanıyoruz.
    Toplanıp ititiriveriyor haylazlar. 3-4 ekstra midilli gücü ile 1-2 derken kalkıp gidiyoruz. Gün içinde de eğimli yerlere bırakıyoruz
    Aşağıya saldık mı kimse tarafından fark edilmiyor. Biz de bu uyanıklık sayesinde fazla rezil olmuyoruz.

Ne iyi insanlar var.
    Onlar olmasa bu Cruze nasıl yürürdü.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Benzin için; Her gün " Allah'ım az yakıt yaksın ne olur" dua'sı yapıyoruz. İçten ve isteyerek yaparsan tutuyor....

Rampa için; Kendimizi acındırıp, tanıdık çekici den yardım yardım talep ediyoruz. Sağolsunlar acıyıp kırmıyorlar.

Bir de sabahları aracı kaldırma problemimiz var. Onun içinde mahallenin çocuklarını kullanıyoruz.
    Toplanıp ititiriveriyor haylazlar. 3-4 ekstra midilli gücü ile 1-2 derken kalkıp gidiyoruz. Gün içinde de eğimli yerlere bırakıyoruz
    Aşağıya saldık mı kimse tarafından fark edilmiyor. Biz de bu uyanıklık sayesinde fazla rezil olmuyoruz.

Ne iyi insanlar var.

sen yine iyisin ,,,, tanıdık çekici , mahalleli hep bir elden çoluk cocuk bi el atıverip ittirmeler falan .....

benim mahallede in cin top oynar tanıdık çekici de yok......ben ne yapıyorum???? motor suyuna her sabah bi kutu RED BULL katıyorum canavar gibi oluyor,,,, rampalarda asfaltı ağlatıyor...... tabi bu şehir içinde ki kısa mesafeli rampalarda pratik çözüm....... bolu dağı, ılgaz dağları gibi uzun yol rampalarında ise 1-2 tane ecstasy yi motor suyuna kattınmı bırak rapmayı düz duvara tırmanıyor bu cruze.....yalnız makine mühendisleri odasından aracın teknik sorunlarından dolayı ecstasy kullanması uygundur şeklinde rapor alıp ruhsata işletmek zorunlu.......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: joliva

quote:

Orijinalden alıntı: Panthér

Benzin için; Her gün " Allah'ım az yakıt yaksın ne olur" dua'sı yapıyoruz. İçten ve isteyerek yaparsan tutuyor....

Ne iyi insanlar var.

sen yine iyisin ,,,, tanıdık çekici , mahalleli hep bir elden çoluk cocuk bi el atıverip ittirmeler falan .....

benim mahallede in cin top oynar tanıdık çekici de yok......ben ne yapıyorum???? motor suyuna her sabah bi kutu RED BULL katıyorum canavar gibi oluyor,,,, rampalarda asfaltı ağlatıyor...... tabi bu şehir içinde ki kısa mesafeli rampalarda pratik çözüm....... bolu dağı, ılgaz dağları gibi uzun yol rampalarında ise 1-2 tane ecstasy yi motor suyuna kattınmı bırak rapmayı düz duvara tırmanıyor bu cruze.....yalnız makine mühendisleri odasından aracın teknik sorunlarından dolayı ecstasy kullanması uygundur şeklinde rapor alıp ruhsata işletmek zorunlu.......

Ruhsata iştetmediysen ve başta Abiler(!) olmak üzere MMO ve bilimum kurumdan yazılı onay olmaz ise,
    Cruze anti Polis timleri seni kesinlikle bulur.

Hele hele! yalanını "birisinin arkadaşından" duymak sureti ile -söylenti olması zorunlu- "tınının tını" şeklindeki ifadelerle kanıtlarlarsa,
    Vayyy haline! o senin bağımlı Red Bull'cu Cruze'un tamponuna bağlayıp anlık oluşan enejisi ile sürüklerler, anim Allah...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.