arkadaşlar konuyu bir kaç kez açmış olabilirim lütfen kusuruma bakmayın bu aracın bu sıkıntısı beni deli etti kafayı yedirtcek internette gezerken forumda sizlerin yazısını okudum arkadaşlar ne yapcam ne etcem bu tekleme sorununu çözecem bana yardım edin lütfenn
araç model ve özellikleri 2004 model h kasa opel astra 1.6 twinport landi renzo marka sıralı sistem lpg mevcuttur.1 yılı geçti taktıralı
bu tekleme arızası nedeni ile aracın bobinlerini deiştirdim sıkıntı devam edior.sıkıntı hem benzinde hem lpg de var egr mi ne zıkkımsa burda okudum ondan olabilirimi genelde sıcak havada yada araç çok ısınınca yapıo neyden olur ne olur bi yardım lütfen
beende 2004 vectra var.lpgde 180 190 km hızla gidince kasılmalar başlıyor.arabayı kenara çekince tekleme yapıyor.ama sonra düzeliyor.lpg kaynaklı olduğunu söylediler.
Özel bir serviste egr'yi temizletip,daha sonrada gaz ayarlarını yaptırırsanız sıkıntınız ortadan kalkacaktır.Bu arada gaz filitrenizi de kontrol ettirmeyi unutmayın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme