Şimdi Ara

ACİLLLL!! galaxy s4 telefonum kendi kendine kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben arabistan dan bir galaxy s4 orijinal telefon aldım ve telefonun da uluslararası garantisi var. Telefonu yaklaşık 6 aydır kullanıyorum son 1 aydır telefon şarjı olmasına rağmen kendi kendine kapanıyor özellikle bir oyun oynarken telefon kapandıktan sonra belli bir süre telefon kendi kendini açmaya çalışıyor ama nafile aradan birkaç dakika geçtikten yada telefonu şarja taktıktan sonra açılıyor acaba problem ne aynı sorunu yaşayanlar varmı birde telefonun uluslararası garantisi var ama türkiyede geçerlimi bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

• ersan şimşek E kullanıcısına yanıt
    Telefonu fabrika ayarlarına alıp tekrar deneyin. Gene sorun devam ederse bir arkadaşınızın bataryası ile değiştirip deneyin. Sorun sanki bataryadan kaynaklanıyor gibi geldi. Sorun bataryadaysa yeni batarya alırsınız.

Ayrıca uluslararası garanti Türkiye'de geçerli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 9 Mart 2014; 14:05:27 >
  • telefonu fabrika ayarlarına çevirdim düzelmedi peki burdaki samsung mağazaları neden garanti yapmıyorlar anlamıyorum
  • ersan şimşek E kullanıcısına yanıt
    O zaman pili değiştirip dene. Sorun bataryada gibi sanki. 2 sene önceye kadar uluslararası garanti vardı, ancak Samsung o garantiyi kaldırdı. Artık hangi ülkeden alırsan o ülkede yaptırabiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersan şimşek

arkadaşlar ben arabistan dan bir galaxy s4 orijinal telefon aldım ve telefonun da uluslararası garantisi var. Telefonu yaklaşık 6 aydır kullanıyorum son 1 aydır telefon şarjı olmasına rağmen kendi kendine kapanıyor özellikle bir oyun oynarken telefon kapandıktan sonra belli bir süre telefon kendi kendini açmaya çalışıyor ama nafile aradan birkaç dakika geçtikten yada telefonu şarja taktıktan sonra açılıyor acaba problem ne aynı sorunu yaşayanlar varmı birde telefonun uluslararası garantisi var ama türkiyede geçerlimi bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim

S4 FORUMUNA GİRİP ROM YÜKLEYİN ÖZELLİKLE CM ROMLARI DENEYİN :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.