Şimdi Ara

acillll netten panasonic dmc l1 aldım.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet ürün incelemede fark ettim x2 yi...14-50 elmarit var yeter diye düşünüyorum 28-100 olur
  • 14 mm varsa kurtarır
  • Olympuslarda 2x aynı. Bu konuda eniyi fokal çarpan 1.5x ile Sony sensör (Pentax - Nikon vb.) kullanan cihazlarda. Canonda 1.6x ile bunlara yakın değerde. O nedenle Olympuslarda genelde kit olarak 14mm den başlıyor zaten. Ama kalite üst seviyede. Sonuçları görelim, fena olacağını sanmıyorum.
  • evet üzerindeki 14-50 leica...kurtardık paçayı
  • walla hocam hayırılısı olsun ne diyelim ....

hiç yoksa bi kac ay kullanır sıkılırsan yine aldıgın fiyata hayli hayli satarsın, üstelik bir de tr garantili

bence olayın bu yonunude dusunmek lazım...

guzel sonuclar alacagına inanıyorum ben , en basit mantıkla sıradan bir makina olsa 3000 ytl fiyatı olmazdı

herhalde...
  • teşekkür ederim çok mantıklı bir yaklaşım sana katılıyorum inşallah hakkını verecez bizde
    quote:

Orjinalden alıntı: suganzm

walla hocam hayırılısı olsun ne diyelim ....

hiç yoksa bi kac ay kullanır sıkılırsan yine aldıgın fiyata hayli hayli satarsın, üstelik bir de tr garantili

guzel sonuclar alacagına inanıyorum ben , en basit mantıkla sıradan bir makina olsa 3000 ytl fiyatı olmazdı

herhalde...

• quote:

Orjinalden alıntı: muratacuner

teşekkür ederim çok mantıklı bir yaklaşım sana katılıyorum inşallah hakkını verecez bizde
    quote:

Orjinalden alıntı: suganzm

walla hocam hayırılısı olsun ne diyelim ....

herhalde...

hakkını verirsin tabii ki hocam ,

isteyenin bi yüzü kara vermeyen zenci

• Ben makinalardan fazla anlamam dmc l1, canon 400d'den iyi midir?? ürün incelemede ikisiyle de çekilmiş fotoları gördüm pek bi fark göremedim de..
  • leica objektif kullanması neticesi ile siz 17-40 L ya da 24-70 L lens alana kadar iyidir bence
  • Acuner yine dört ayağın üzerine düşmüşsün uyanık seniii hayırlı olsun
  • eyvallah davutum..
  • hayırlı olsun. Body çok güzel eski tip,sanırım leıcanında böyle bir modeli vardı,çok uygun fiyata almışsınız.
  • teşekkür ederim...evet leica ların kasaları andırıyo tabi biraz büyük versiyonu
  • dostum bir iki çekimini görmüştüm, mükemmel bir alet, kampanyayı görünce resmen sinirimden ağladım, tekrar tekrar hayırlı olsun.
  • eyvallah sağolasın ama nazar etme ha daha gelmedi
  • quote:

Orjinalden alıntı: anfiist

hayırlı olsun. Body çok güzel eski tip,sanırım leıcanında böyle bir modeli vardı,çok uygun fiyata almışsınız.

leikanın aynı bodysi zaten (dıgilux serisi) leika panasonic le iş yapınca lumix oldu body aynı....
  • bunu bilmiyodum..acaba hangi modelde var?
    quote:

Orjinalden alıntı: naykose

quote:

Orjinalden alıntı: anfiist

hayırlı olsun. Body çok güzel eski tip,sanırım leıcanında böyle bir modeli vardı,çok uygun fiyata almışsınız.

leikanın aynı bodysi zaten (dıgilux serisi) leika panasonic le iş yapınca lumix oldu body aynı....

•  acillll netten panasonic dmc l1 aldım..

acillll netten panasonic dmc l1 aldım..

• @naykose
    kardeş teşekkür ederim.. makine birebir leica imiş be yeni bir boyut kazanmış olduk
    ürün inceleme: " Leica Digilux 3. Bir iki düğme dışında geçtiğimiz günlerde incelediğimiz Panasonic DMC L1’in bire bir aynısı olan (sadece gövde rengi seçeğinde gümüş de renk de var)"
    en büyük farkı söylüyorum sıkı durun: leica >5,800 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratacuner -- 26 Mart 2008; 10:05:17 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.