Şimdi Ara

acillll netten panasonic dmc l1 aldım.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
1
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tabi memnun olurum burayı takiple karşılıklı soru cevap yapabiliriz hem diğer arkadaşlarda fikir sahibi olur
    quote:

Orjinalden alıntı: filkete

Bu kadar hızlı yanıt vermenden çok memnun oldum.Umarım karsılıklı güzel bilgi alısverislerimiz olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: suganzm

herkse selam ,

yaw bu indirimleri takip edebilecegimiz bi link varmı ??

siteye baktım ama indirim ve kampanya dısında hani bu sekil urunlerin satıldıgı bi link vs goremedim ,

yardımcı olurda paylasırsanız sevinirim ...

bir de ne zaman oluo bi indirimler belli günü falan war mı ??

saygıolar...

aa inanmıyorum bu yılda bir defa mı oluyoer yaw =?
    o zaman telefonun ajandasını kurmak lazım yaw , seneye ne var ne yok toplamak lazım walla ... =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ekström

quote:

Orjinalden alıntı: i have a dream

hocam hayırlı olsun sonunda geldi demek valla forumcak incelemeni bekliyoruz ve tabii o güzel karelerini bekliyoruz.ilford siyah-beyazdan tarama fotolarının takipcisiyim zaten

Ekström
    hocam aldığın aleti bilmiyorum ama live-view özelliği yoksa çekim anında göremezsin zaten çektikten sonra gelir görüntü.yanlız vizörden bakınca sd karttaki resimleri görüyorum demişsin böyle bi şey nasıl olabilirki

görmediğim bişeyin resmini nasıl çekeyim hiç bişe gözükmüyor vizörden sd kartları görüyorum demedim lcd ekranında görüyorum (başka fotoğraf makinasiyle çekilenleri) resmi çektikten sonrada siyah objektif çekilen görüntüyü ekrana yansıtmıyor. dark ccd arızasımı neymiş saolun ilgilendiğiniz için.

hocam ben hem l1 hem lc1 aldım papatya grubundan.

hem l1 hem de lc1'de vizorden fotoğraf çekiyorsan ekranda görüntü olmuyor. l1'de livewiev diye bir tuş lc1'de de lcd ekraqnın üzerindeki tuşlardan birini seçerek ekrandan fotoğraf çekebiliyorsun. o modda olduğunda ise vizörden bakınca bir şey göremiyorsun.

kullanım kitağçığınd detaylı bilgiler var. hayırlı olsun her iki makine de çok iyi.

• quote:

Orjinalden alıntı: suwar

quote:

Orjinalden alıntı: Ekström

quote:

Orjinalden alıntı: i have a dream

hocam hayırlı olsun sonunda geldi demek valla forumcak incelemeni bekliyoruz ve tabii o güzel karelerini bekliyoruz.ilford siyah-beyazdan tarama fotolarının takipcisiyim zaten

Ekström
    hocam aldığın aleti bilmiyorum ama live-view özelliği yoksa çekim anında göremezsin zaten çektikten sonra gelir görüntü.yanlız vizörden bakınca sd karttaki resimleri görüyorum demişsin böyle bi şey nasıl olabilirki

görmediğim bişeyin resmini nasıl çekeyim hiç bişe gözükmüyor vizörden sd kartları görüyorum demedim lcd ekranında görüyorum (başka fotoğraf makinasiyle çekilenleri) resmi çektikten sonrada siyah objektif çekilen görüntüyü ekrana yansıtmıyor. dark ccd arızasımı neymiş saolun ilgilendiğiniz için.

hocam ben hem l1 hem lc1 aldım papatya grubundan.

hem l1 hem de lc1'de vizorden fotoğraf çekiyorsan ekranda görüntü olmuyor. l1'de livewiev diye bir tuş lc1'de de lcd ekraqnın üzerindeki tuşlardan birini seçerek ekrandan fotoğraf çekebiliyorsun. o modda olduğunda ise vizörden bakınca bir şey göremiyorsun.

kullanım kitağçığınd detaylı bilgiler var. hayırlı olsun her iki makine de çok iyi.

saol onu biliyorum daha önce panasonic kullandım.Bende vizördede görüntü yok makine 1 haftadır serviste yakında gelir herhalde.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.