Şimdi Ara

acillll netten panasonic dmc l1 aldım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acillll netten panasonic dmc l1 aldım.. beyler fiyat 999 diye öncedende beğendiğim ama hiç bilgim olmayan bir makineyi az önce aldım acaba iyimi yaptım sizce...bilen varmı makineyle ilgili görüş lütfen..
    makine bu>
    http://66.102.9.104/search?q=cache:EuyeTXqmUSAJ:www.letsgodigital.org/tr/camera/review/127/page_1.html+dmc+l1&hl=tr&ct=clnk&cd=12&gl=tr&lr=lang_tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratacuner -- 24 Mart 2008; 20:01:31 >

• yorumlarınız?
  • geçen böyle bi makina gördüm amerikalı birinde adamla dalga geçiyorduk,merak ettik sohbete başladık adam reklam fotoğrafçısıymış dijital değil makina kocaman film falan takıo,bide böbürlendi falan bizim elimizdeki 400d ve d200 e öle bakıyoduki pehhh bunları makina diye taşıyosunuz der gibi. makinada ayna sistemi de yoktu. markasını unuttumda böle bişidi. güle güle kullan diyeyim iyi lightbox çekimleri dileğiyle makinayı görünce aklıma o geldi. hatta internet sitesini vermişti bulabilirsem göz atacamda kaybettim galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tilsimonline -- 24 Mart 2008; 23:27:35 >
  • Kutusu hasarlı, ürün sıfırdır diodu valla nasıl güvendin bilmiyorum gerçi 2yıl garatisi var ama çok klas ve klasik bi makine özellikle Leika var ve fz50 fiyatında zaten üç tane kalmıştı şimdi oda kalmamış hayırlı olsun...
    objektifi başka hangi objektiflerle uyumlu acaba??
    toz temizleme sistemi ii mi acaba?
    ıso 800 lerde filan nasıl...
    bence tek eksiği bu makinanın maga o.i.s in gövdede bulunmaması....
    güle güle eskitin izlenimlerinizi yazarsınız artık, fotoğraflarınıda merak ediyorum renk tonlaması nasıl acaba...
  • valla bir anda saldırdım ..önceden beri beni celbeden yapısından dolayı son 2 ürün diyince anında aldım..bakalım hayırlısı..evet sadece optikte mega o.i.s var..bende diğer sonuçlarını görebilmek için makineyi sabırsızlıkla bekliyorum...3700 nerde 999 nerde fiyat bu olunca kaçmaz dedim..kısmet olursa resimleri paylaşırım tabiki..ha bu arada açılışta toz temizleme yapıyomuş..teşekkürler..
  • evet olympus bayonetmiş demek optik ihtiyacı zor olmayacağa benzer
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • flaşını tavana çaktırabiliyormuşsun buda ii bi özellik aslında.
    bende şu anda slr like sinıfından fz 50 var elimde üzerinde Leika var o kadar başarılı bir lens ki...fz50 nin tek sorunu sensörü.sensörüde sony r1 deki gibi olsaydı uçardı bu makinede sırf pazarlama stateji için niye yapmazlar anlamam...
  • ürün incelemede diyorki> "Bu modeli eskiye özlem duyan ama artık dijital kullanma zamanı diyen kullanıcılara tavsiye ediyoruz. Ancak fiyatının 3.999 YTL gibi yüksek bir rakam olması herkesin bu hissi yaşamasına engel olabilir.."
    tam bana diyo sankieeee o fiyata tabi almazdım
  • fiyat çok ii ya bende mi sipariş verseydim ki dedim şimdi içimden , baktığımda 3 tane kalmıştı ...
  • Öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. Panasonic DMC L1 de Olympus makinelerdeki Four Thirds System yer almakta. Optik olarak Leica ve Zuiko lens kullanmak çok kaliteli sonuçlar verir. Cihazı bire bir inceleme fırsatım oldu, genel anlamda kaliteli bir ürün biraz köşeli ve sert tasarımı diğer slr makinelere göre kaba kalsada Leica ile ortaklığın vermiş olduğu sonucu gözler önüne seriyor ve klasik bir görünüm sağlıyor. Objektij eklendiğinde ağırlık biraz fazla fakat ergonomi kullanım kolaylığı ve menüleri kolay yapılandırılmış. Sonuçları bende bekliyorum. Bildiğim kadarıyla ISO400 e kadar başarılı sonuçları var. Umarım cihazı seversiniz.. Tekrar hayırlı olsun diyorum..

• @yildiz
    çok teşekkürler..valla forumdan moral buldum
  • Hayırlı olsun. Makineyi aldıktan sonra elindeki s2 ile karşılaştırabilir misin? Gerçekten merak ediyorum. Sonyden sonra Panasonic'te de bu D-SLR alanında ciddi yatırımlar yaptığını duymuştum.
  • evet zaten bende bu karşılaştırmayı yapmak için makineyi beklemekteyim..gerçi s2 den son derece memnunum ama işte olaya leica giriyo bakalım
  • http://panasonic.co.jp/pavc/global/lumix/dslr/sample_l1.html burada gerçekten çok hoş fotolar var. Ama malum kendi sitesi
  • Hayırlı olsun . Bu arada bu aletin denklaşörü tekerin ortasındamı? Birde 4000 liradan 1000 liraya direk fabrikadanmı aldın naaptın yaa?
  • @i have a dream
    teşekkür ederim..valla dostum kutusu hasarlı yazıyo bakcaz
    işte burdan
    http://eshop.panasonic.com.tr/urun/G_DMC-L1KEG-K
  • quote:

Orjinalden alıntı: i have a dream

Birde 4000 liradan 1000 liraya direk fabrikadanmı aldın naaptın yaa?

@muratacuner, hayırlı olsun güzel bi cihaza benziyor..
  • sağolasın ve inşallah
  • Moralini bozmak gibi olmasın ama
    Tek negatif yönü; sensör 4/3'' olduğu için fokal çarpanı: 2.. Yani 17 mm geniş açı 34 mm normal açı oluyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.