Şimdi Ara

acillll yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kız arkadaşım iphone5 kullanmakta abisi sürekli nerede olduğunu takip etmekte bu yüzden görüşmemiz sıkıntı olmakta iphone bul programında nasıl sabit bi yerde gösterebiliriz ? ya da ne yapabiliriz.. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar iphone mi bul programı için istiyorum sadece

arkadaşlar kız arkadaşımın kullandıgı tel iphone5 ve üzerinde ios 7 olduğunu biliyorum ve başka bilgim yok iphone mi bul die lanet program yüzünden görüşemiyoruz ve sürekli açık tutması gerekiyor wifiyi benim düşündügüm başka yerde olsa bile yurtta gözükebilmesi haritalardan bişey yapabilirmiyiz yada sabit bir yer gösterecek program deneyen arkadaşlar var mı yada iphne5 kullanıp bana deneyip tavsiye edebilecek olan arkadaşlar varmı lütfen yardımcı olur musunuz .... acınacak durumdayız gercekten..

• mihimuhaha M kullanıcısına yanıt
    Kardeş ya interneti kapatacaksınız yada kız arkadaşına yedek bi telefon ve hat alacaksın yanına gelirken onu getirecek telefonu o numaraya yönlendirecek ancak o şekilde olur.20 tl ye telefon birde hat al işlem tamamdır.
  • jailbreak yap cydiadan locationfaker diye programı kur denemedim ama istediğğn yeri o şekilde gösteriyor.....iphone bulda işe yrarmı bilmiorm.
  • Kyz arkada?yn icloud ?ifresini abisine vermekle büyük hata yapmy? hocam zaten. ?ifreyi de?i?tirsin abisi bir daha takip edemez
  • veya arkadaşın,icloud şifresini biliyorsa,yurtta duran bir arkadaşının iphone'unda icloud'u açsın,
    kendisi kapatsın,tamamdır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kiz arkadasinla dolasinca
    wifi ve internete baglanma sorun cozulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kız arkadas olduguna emin misin ?? evli bir hatunla takılmadıgını var sayarak cevaplıyorum jailbreakde fake gps kullanabilirsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acill wifi yardımmm lütfenn!
    15 yıl önce açıldı
    lütfen yardımmm
    11 yıl önce açıldı
    Yardımm
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teknoloji acayip bişey ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.