Şimdi Ara

Acillllllll!!!Asus laptop acilllll ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben iki gün önce Asus x550LC aldım ve başlangıçda ben anlamam diye bilgisayarcıya götürdük.Normalde laptop windows 8 ama bilgisayarcı windows 7 yukledi nasıl olduysa. Şimdi kutunun içinden çıkan laptop cd sini kullanamıyorum çünkü windows 8 istiyor nasıl windows 8 yapabilirim laptopu ???
    arkadaşlar lütfen yardımmmm edin acillllll!!!!!!!!!!!!!

• Eğer bilgisayarcıya götürdüyseniz adam zaten yüklemiştir driverlerini falan.Ayrıca windows 8 olan laptobu insan niye windows 7'ye çevirirki ? Sıfır işletim sistemi kurulu gelmiş işte hele bi eskisin

Driverleri bu adresten indirip yükleyebilirsin

http://www.asus.com/Notebooks_Ultrabooks/X550LC/HelpDesk_Download/

Edit:Acillllll! , yardııııııııımmmm şeklinde başkıklar koymak yasak haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 30 Nisan 2014; 22:08:22 >

• Artık asus yeni seri bilgisayarlarda özellikle driver DVD sini win 8 yada win 8.1 için çıkarıyor sanırım win 7 desteğini çekti.
  • Win8 işletim sistemini kurup eksiksşz driverleri yüklemeniz lazım.Driverleri resmi sitesinden indirebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelim yeni aleti sen niye bilgisayarcıya götürüyorsun? Bir sorun varsa git aldığın yere ver onlar uğraşsın. Allah bilir nasıl bir Windows 7 yüklediler...

EK: Kesin bilgisayarcı "Bu nasıl alet böyle Windows mu olur?" deyip format atmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Player 1 -- 1 Mayıs 2014; 0:34:18 >
  • Hocam bu Asus marka laptoplarda sistem başlarken bir tuşa bastığınızda ilk haline formatlıyormuş kendini bilgisayar, onu bi araştır istersen.
  • Arkadaşlar teşekkürler daha yeni geldim birdaha böyle başlık koymam özür dilerim ama ilgilendiğiniz için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi acil
    4 gün önce açıldı
    Ram önerisi acil
    5 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.