Arkadaşlar ben geçen sene okuldan 65 puan aldm bu sene 52 puan dior.. yaa nasıl oluorda etkisi düşüyor.. yani bu ne biçim sistem.. hesaplamayı bilen varsa bi baksn gerçekten bana 52 puan mı gelior.? ?
quote:
Orijinalden alıntı: R10i
Arkadaşlar ben geçen sene okuldan 65 puan aldm bu sene 52 puan dior.. yaa nasıl oluorda etkisi düşüyor.. yani bu ne biçim sistem.. hesaplamayı bilen varsa bi baksn gerçekten bana 52 puan mı gelior.? ?
geçen sene tercih yaptın mı?
quote:
Orijinalden alıntı: başak92
quote:
Orijinalden alıntı: R10i
geçen sene tercih yaptın mı?
tercih yaptm 2 yıllık ama gelmedi..
bide sistem değişti artık 0-100 deil 100-500 oldu aralık, en yüksek puan da 75 geçen sene 80di, yani muhtemelen doğrudur...
quote:
Orijinalden alıntı: başak92
bide sistem değişti artık 0-100 deil 100-500 oldu aralık, en yüksek puan da 75 geçen sene 80di, yani muhtemelen doğrudur...
ya ama hesaplamalara göre 61 puan gelmesi lazm.. geçen sene 80 alan öğrenciye 75 geliorsa 65 alan öğrenciye 61 puan gelir gibi basit bi hesaplama.. ayrıca fem dershanesinin sitesindede 61 puan dior..
yok o öle hesaplanmıyor bende çok araştırdım az kalsın itiraz fln edicektim sonra öğrendim böleymiş
2009 ve 2010 AOBP Puan Karşılaştırmaları 2009 ve 2010 AOBP Puan Karşılaştırmaları