Şimdi Ara

Açılmayan bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
64
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son bir kaç gündür bilgisayar sapıttı. Açılış ekranında takılı kalıyor. Ya bios'a giriş ekranında kalıyor ( ki f2 ya da delete ile bios'a da giremiyorum. ) ya o kısmı geçip ikinci kısımda dönüp duruyor ya da başlangıçtan itibaren tamamen siyah ekranda kalıp dakikalarca bekliyor. Ancak bir çok kez (30-40) aç kapa ya da reset yaptıktan sonra denk gelirse açılıyor (ki bu açılışların birinde 19 sn gibi rekor bir süre ile bile açıldı) Ama genelde bir çok kez denemeden sonra açılsa bile gene 2-3 dakikayı buluyor.

Ayarlardan başlangıç onarımı da yapamıyorum çünkü yeniden başlat deyince de gene açılmıyor ve defalarca aç kapa yapmak zorunda kalıyorum.

Şimdi sizden ricam, yeniden başlatmaya ya da resete gerek kalmadan, bilgisayar açık iken başlangıç onarımı nasıl yapılır ?

Bilgisi olan arkadaşların önerilerini bekliyorum.

• simeli S kullanıcısına yanıt
    Anakart , işlemci ve foto / video eklersen daha iyi olur.

hdd test , ram test ve bilgisayarın ısı / kablo kontrolü yapmanız en basit tespit yollarıdır.

PC parçalarını , başka bir bilgisatar da tek tek söküp kontrol de arıza tespitin de çok faydalı olur.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yazılımdan ziyade donanım sorununa işaret etmekte durum eğer pek bilginiz yok ise işinin ehli bir yere götürün inceleyip sorunu tespit edeceklerdir...

• Cevap veren arkadaşlara teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.