Şimdi Ara

Açılsam mı yoksa?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet dh ye hiç kız konusu açacağım aklıma gelmemişti ama insan açıyormuş. Lise 3 e gidiyorum. Hoşlandığım kız karşı sınıfta. Birbirimizi tanıyoruzdur fakat konuşmuşluğumuz yok. 2 haftadır kafamda çok kez karar verdim vazgeçtim karar verdim vazgeçtim. Bir yandan direk açıl hayır derse biler rahatla diyor içim. Ama açıldıktan sonra bir pişmanlık, keşke yapmasaydım içimde kalsaydı dermiyim korkusu. Birde sizin hiç böyle birden açıldığınız oldu mu? Olduysa nasıl oldu biraz öğrenelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imanınana -- 10 Ekim 2013; 20:27:32 >

• Açıl işte sonunda ölüm yok
  • Direk gidip açılırsan %99 reddeder
  • Yapıp pişman olmak,yapmayıp pişman olmaktan iyidir dostum
  • Hocam onun iç güzelliğini öğrenmeden bence açılma. Yoksa boş hayallerle gezebilirsin yani kötü çıkarsa.Malum Türk kızlarını tanıyorsun.
  • Muabbetin olmayan kiza nasi acilacan ? İlk önce arkadaş ol gerisi kolay...
  • Tanımadığın kızdan nasıl hoşlanıyorsun? Yani;muhabbet etmediğin bir insana nasıl ilgi duyarsın? Yanlış kararlar verme,ilk arkadaş ol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekrar başlasam mı?
    7 yıl önce açıldı
    Sizce ayıplı mı değil mi?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: serty23

Muabbetin olmayan kiza nasi acilacan ? İlk önce arkadaş ol gerisi kolay...

Doğru diyorsunuz tanımadığın kıza açılmak saçma, kaç gündür nasıl tanışsam diye düşünüyorum, sonra dediğiniz gibi tam olarak tanımadığım birine neden aşık olunur bilmiyorum. Sonra kafamda milyon tane şey düşünüyorum gerçekten hoşlanıyormuyum diye. Sonra direk açılayım ne olacak diye düşünüyorum. Daha sonra vazgeçiyorum. Kafam allak bullak bu sorularla. Zaten 3 gün gitmedim okula derslerde de konsantre olamıyorum. Ama dediğiniz gibi tanımadığım kıza neden açılayım ki. Kendi kendime düşününce ara sıra mantıklı geliyor şimdi mantıksız geldi. işte böyle kafam böyle gereksiz sorularla dolu hiç böyle olmamıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

Hocam onun iç güzelliğini öğrenmeden bence açılma. Yoksa boş hayallerle gezebilirsin yani kötü çıkarsa.Malum Türk kızlarını tanıyorsun.

Ve o da demeyecek mi "ne diye kabul edeyim hemen malum türk erkekleri"
  • quote:

Orijinalden alıntı: RPR

Yapıp pişman olmak,yapmayıp pişman olmaktan iyidir dostum

Aynen 7 sene oldu atlatamadım.
  • Kardeşim lise 3 önemlidir. Şakası olmaz. Gel yol yakinken bırak bu işi. Ben de lise 3e gidiyorum. Test çözerken falan aklıma geliyor moral bozuyor Kısmetse atlatacagim bunu da. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.